Lomljava na Dnevnom Rejvu ove srede u Nula Pet baru

439
China Town Peter Portman recenzija TKNO Kristina Lalic Bojan Vukmirovic Luka Concrete Magacin Depo

U najvećem gradskom prelivalištu Nula Pet – 0.5 održaće se prva epizoda serijala Lomljave na Dnevnom Rejvu u sredu 11. oktobra!

Ponesite dobro raspoloženje i udobnu obuću, jer će vas majstori Teo Trunk i Peter Portman doooobro izlomiti kvalitetnim bitovima i napraviti uvertiru pred spektakl koji vas оčekuje na Beogradskom sajmu 18. novembra!

China Town 2017 Andrew Meller Concrete DJz Mancha MarkPanic Predrag Janus Sugar Lobby Teo Trunk Beogradski sajam

Teo Trunk, osnivač je projekta “The Black Box“. Prisutan na sceni od početka 2014. godine. Od tada beleži brojne nastupe kako u Beogradu i drugim gradovima Srbije, tako i van njenih granica. Beleži brojne rezidenture u klubovima RE:PUBLIKA, Element, Dot. Među značajnijim nastupima mogu se izdvojiti In The MOOD Showcase, Berlinski Zid – Festival Moderne Nemačke Umetnosti, EXIT, KSF i mnogi drugi.

Peter Portman se smatra zvezdom u usponu nakon uspeha na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju, dok ga je finale burn Residency proslavilo na globalnom nivou. Najmlađi ambasador Srbije na Ibici delio je pultove sa DJ-evima koji su oblikovali svetsku scenu. Portman sa lakoćom pokreće publiku svojim prefinjenim spojem techno-a i house-a, dok pod psudonimima Petru i Little P istražuje nove pristupe zavođenja prisutnh na podijumu.

Za sve koji dođu ranije, pripremili smo free bure piva i poklon iznenađenje! Start 18h / ulaz free! Vidimo se!