Naredne dve subote Blender melje u Hangaru!

1049

14. oktobra u miks pultu Hangara, na Blender žurci smeniće se dva, više nego interesantna, DJ dua, popularni Adriatique kao jedni među predstavnicima Diynamic etikete, a sa njima ovo veče muzički će začiniti i Woo York dvojac koji su jedni od aktuelnih trendsetera novog techno talasa.

Adriatique Woo York Blender Hangar

Cela noć biće ispunjena prekaljenim tonovima techno-a podjednako iskusnim miksom dvojca Adriatique i live act-om ukrajinaca Woo York. Kao interesantan detalj večeri, izdvojili bi, specifican intro set kojim će se talentovani Ilija Djoković predstaviti u malo drugačijem, ali podjednako kvalitetnom svetlu.

21. oktobar zakucan je za sve ljubitelje progresivnog zvuka kada stiže jedan od najvećih ambasadora ovog pravca, Nick Warren, a uz njega veoma poštovani DJ i producent Cid Inc. Ovo veče prava je poslastica domaće progressive publike, jer Warren-ova muzička širina i raznolikost čine da svaki njegov performans predstavlja jedinstveno iskustvo slušanja, a njegov specifičan pristup omogućio mu je da se poveže sa klaberima na globalnom nivou.

Nick Warren Cid Inc Bokee Lukai Blender Hangar

Cid Inc-a naša publika je slušala na proslogodišnjem Let’s Mix It! festivalu kada je zasigurno duplirao broj domaćih fanova. U svojoj karijeri on je poznat kao jedan među onima koji postavljaju nove standarde progressivne muzike.

Prethodni tekstPetar Dundov u Kragujevcu
Sledeći tekstLomljava na Dnevnom Rejvu ove srede u Nula Pet baru