Peter Portman i Teo Trunk 19. 10. u klubu DOT!

235
Bas duboko Peter Portman Teo Trunk Dot

U petak 19. oktobra u klubu Dot duboko baš! Atmosferu do ključanja zagrejaće Peter Portman i Teo Trunk!

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh.

Peter Portman

Nakon otklanjanja svih prepreka i uplivavanja u svoju muzičku karijeru, Peter Portman zasniva svoje produkcijsko ime iza pseudonima kao sto su Petru i Little P tokom čega još uvek eksperimentiše sa žanrovima. Kao DJ, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa Ten Walls, Nick Curly, Philipp Straub, Mene, Bono Goldbaum i mnogim drugim.

Bas duboko Teo Trunk Peter Portman Petru Dot

Njegova najzapaženija izdanja za Patent Skillz, Parabola, Neptun City kao i mnoge druge podržana su od strane UMEK-a, Wax Worx-a, Sam Paganini-ja, John Belk-a, Calavera  Manya, itd.

Teo Trunk, osnivač je projekta “The Black Box”. Prisutan na sceni od početka 2014. godine. Od tada beleži brojne nastupe kako u Beogradu tako i u drugim gradovima Srbije, ali i van njenih granica. Beleži brojne rezidenture u klubovima RE:PUBLIKA, Element, a tenutno je resident beogradskog kluba Dot. Među značajnijim nastupima mogu se izdvojiti In The MOOD Showcase, Berlinski Zid – Festival Moderne Nemacke Umetnosti, EXIT, KSF i mnogi drugi, na kojima je pult delio sa imenima poput Nicole Moudaber, Marino Canal, AudioStorm, Aneuria, Marko Nastić, Dejan Milićević, Lea Dobričić,… Trenutno sarađuje na novom projektu o kome ćemo saznati više informacija uskoro!

Facebook Event