Pan-Pot prvo ime Central Dance Event-a 2018

218
Pan-Pot Central Dance Event 2018

Central Dance Event konačno skida misterioznu zavesu svoje novogodišnje platforme i otkriva buking prve večeri u nizu. U subotu, 30. decembra, na veliko oduševljenje, stiže obožavani dvojac domaće publike, Pan-Pot!

Od 2005. kada je dvojac osnovan, konstantno dominira globalnom techno scenom. Označavajući sebe kao “mračnom stranom sile”, Pan-Pot topi umove, krivi percepcije i podiže temperature plesnih podijuma. Oni su beskrajno inovativni i vredni, tako da ih možemo pronaći ili u studiju gde prave novi material i remixe ili na putu i nastupima. Njihovi DJ setovi podređeni su potrebama publike i bez organičenja mogu prelaziti iz techno-a u house, ali i sve između.

Central Dance Event 2018 Pan-Pot

Kao zaključak više nego uspešne i slobodno možemo reći fenomenalne 2017. godine Central Dance Event ponovo u akciji da još jednom kruniše utisak celokupne sezone koju ćemo ostaviti za nama. Ove godine spremamo vam tri vruhunska događaja muzičke raznolikosti i dovodimo vam sam šlag svetske scene elektronske muzike. Naravno tu je i ni malo zapostavljen domaći line up bez kojih novogodišnja žurka ne bi bila potpuna. Uskoro više detalja.

Promo komplet karata dostupan je putem Eventim Serbia i GIGS TIX prodajne mreže po promotivnoj ceni od 2.490 dinara za regularne i 3.490 za VIP i obuhvata Central Dance Event i CDE Promo Party gde ćemo 23. decembra slušati Charlotte de Witte i La Fleur.

Facebook Event