Vodimo vas u Hangar gde će nastupiti Adriatique i Woo York

2953

Samo dva dana nas dele od Blender žurke u Hangaru gde ćemo slušati 2 DJ dua – Adriatique i Woo York. Raduje nas i činjenica što će se kao domaća podrška i warm up DJ pojaviti Ilija Djoković i što ćemo ga čuti u nešto drugačijem izdanju. Takođe, saznali smo da će Adriatique imati produženi DJ set!

Adriatique Extended DJ Set

Popularni DJ duo Diynamic etikete, Adriatique ujedinio se idejom i krajnjom željom da uspostave jedinstveni zvučni potpis kojim će se povezati sa publikom koja razume i poistovećuje se mišljenju da je muzika meditacija. Adriatique je prisutan i popularan u klubovima svih krajeva. Njihov zajednički pristup DJ-ingu može se opisati kao rad istinskih selektora zvuka koji je istovremeno veoma raznovrstan, a sa time i još uvjerljiviji. Njihova muzika predstavlja putovanje kroz izabrane melodije techno ili deep zvuka, koje su veoma energične, sa konstantnom napetošću, koja se oslobadja brejkom kada publika ostaje bez daha i sa bolom u nogama od neprestanog igranja.

Adriatique Woo York Ilija Djokovic Blender Hangar

Jedni među predstavnicima novog techno talasa, ukrajinski producentski duo Woo York prvi put gostuje u Beogradu. Svojim specifičnim snažnim, mračnim, ali u isto vreme sofisticiranim zvukom i njegovim predstavljanjem unikatnim live nastupom probili su se i postavili među lidere elektronske muzičke underground scene. Woo York beleže do sada veoma jaka izdanja i postali su deo kultnih lejblova poput Afterlife, Life & Death, Soma i Dystopian.

Woo York Live

Naš mladi DJ i producent Ilija Djoković ovoga puta predstaviće se u malo drugačijem svetlu od onoga što je publika do sada navikla i samim tim pokazati svoju muzičku širinu i raznolikost.

Kako do besplatne karte?

01. Pronađite ovaj post na našoj Facebook stranici ili kliknite ovde.
02. Lajkujte ga i šerujte i u komentaru tagujte osobu koju vodite na žurku.

Nagradna igra počinje danas u 19h, a dobitnike biramo putem sajta random.org i obaveštavamo u petak (13.10) oko 18h, stay tuned!

Facebook Event

Prethodni tekstSasha sutra izbacuje novo izdanje
Sledeći tekstPan-Pot prvo ime Central Dance Event-a 2018