Petak u klubu DOT rezervisan je za pravu muzičku poslasticu

448
Boza Podunavac Dot All Night Long

Pionir domaće elektronske scene i veliki znalac Boža Podunavac biće sam za miks putlom ovog petka 20. oktobra celu noć u klubu Dot i vrteti svoju prepoznatljivo autetničnu muziku.

Boža Podunavac je DJ sa karijerom dugom preko 30 godina. Puštao je muziku u svim kultnim i poznatim klubovima u Begradu. Od Kluba 54, Andergraunda, Industrije, Omena preko Akademije, Tube-a, Barutane i Monda pa do sadašnjih aktuelnih klubova. Delio je pult sa većinom stranih DJ=eva koji su gostovali kod nas, a nastupao je i širom regiona kao i u Engleskoj, Rumuniji, Poljskoj, Madjarskoj, Grčkoj, itd. Kao deo projekta Kozmik u Srbiju je doveo mnoge strane DJ-eve koje su naši klaberi prvi put imali priliku da slušaju uživo.

Boža Podunavac All Night Long Dot

U klubovima voli da pušta raznovrsnu elektronsku muziku uvek u potrazi za eksperimentom, ali bez zanemarivanja publike. Smatra da edukacija ne sme da bude na uštrb zabave, ali isto tako ne priznaje da je svrha dolaska u klub samo i isključivo zabava. Omiljeni žanr mu je minimal techno “masne” produkcije sa što manje pateticnih melodija i paterna. Ukratko, ovaj čovek je jean od ključnih učesnika u stvaranju naše klupske i techno scene. Vidimo se u Franckuskoj 6!

Boža Podunavac @Facebook @SoundCloud

Facebook Event