Evo ko će od domaćih izvođača rušiti Berlinski Zid

718
Berlinski Zid

U subotu, 09. decembra sa početkom u 22h na Beogradskom sajmu u Hali 8 održaće se četvrta žurka pod nazivom Berlinski Zid koja za cilj ima da našoj publici predstavi duh moderne nemačke umetosti i klabinga uz specijalno rađen audio-vizuelni koncept. Ovog puta nastupaće legendarni nemački DJ i producent – Len Faki koji važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu techno muzike, svrstava se u pionire nemačkog techno zvuka i oduvaće prestoničku publiku! Domaću podršku pružiće mu TKNO, Concrete DJz i Miloš Vujović.

Berlinski Zid TKNO Concrete DJz Milos Vujovic
TKNO, Concrete DJz, Milos Vujović

TKNO je umetnik, producent, DJ i vođa lejbla. Od 2002. ispoljava veliku ljubav prema elektronskoj muzici i ugleda se na velikane poput Chris Liebing-a, Adam Beyer-a, Jeff Mills-a, Len Faki-ja. Počeo je prikupljati vinyl-e i pušta muziku sa svojim najboljim drugom u najboljim lokalnim klubovima. Uložio je puno truda da svoje DJ veštine dovede do vrhunca. Narednih godina je radio na nekolicini projekata: ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, su samo neki od njih. Od 2013. pokrenuo je sopstveni pod nazivom “TKNO” nalik muzičkom žanru Techno. Njegove trake su podržane i na plejlistama mnogih svetskih velikana kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren,… Na kraju 2014. godine je pokrenuo sopstveni lejbl pod nazivom “Tauten“. TKNO je objavljivao za: Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves,…

Concrete DJz (Bojan Vukmirović & Luka Concrete) ekipa koja 2003. osniva organizaciju, koja je do danas odgovorna za veliki broj žurki za pamćenje. Nastupaju širom Srbije i regiona, ali i u Engleskoj, Velsu, Brazilu,… Njihov stil je techno, varirajući od mračnih bitova do pumpajućih ritmova kroz koje se prožimaju različiti elementi melodija, kombinujući zvuk u moćni i inteligentni mix. Kao producenti, njihovo prvo izdanje izlazi 2006. godine na etiketi Betamax Recordings. Ubrzo nakon toga sledi preko 20 vinyl izdanja na dobro poznatim etiketama.

Berlinski Zid Len Faki TKNO Concrete DJz Milos Vujovic

Član Tauten familije, Miloš Vujović aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već 15 godina. Rezident kluba “Štab Pogon” u Pančevu, radio je u svim velikim gradovima u Srbiji, kao i zabeležene nastupe u inostranstvu u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi. Svoju produkciju definiše kao “rolling i pumping techno”, i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su Tauten, Sabotage Records i uskoro Atonal Records.

Ulaznice po promo ceni od 900 rsd za regularne / 1300 rsd za VIP možete kupiti na svim blagajnama Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX i ticketshop.rs.

Facebook Event