Neobičan put DJ Tennis-a! Od šefa kuhinje do svetskog producenta!

1369
DJ TENNIS

Pravljenje muzike je slično kao i spremanje klope. U oba slučaja imate određene sastojke koje trebate da ubacite, pomešate i skuvate kako bi na kraju dobili nešto ukusno. Nekada nam to jelo malo zagori, ili bude previše ljuto – ali filozofija je ista. DJ Tennis je prošao oba!

Još kao student bavio se svim i svačim (osim studiranja), tako da je na kraju počeo da radi kao šef u jednoj kuhinji jer nije imao novca da plaća račune. Roditeljski uticaj koji dolazi iz Italije ga je rano naučio da je kuvanje nešto što ne radiš samo zbog sebe, već i zbog drugih. Tako je i njegov put bio takav da uvek na kraju dana daje.

DJ TENNIS

DJ Tennis je za EB.TV u više navrata objasnio kako je muzika tu da komunicira i da približi određene emocije, pa čak i frustracije ljudima. Jer je to jedinstvena forma za zbližavanje. Uz to, ovaj nama dragi DJ je i kolekcionar, ali ne samo ploča i pesmama – već sakuplja i kamenje, figurice, automobile i motore. Jedna od vrednijih stvari mu je Fiat Cinquecento tj. naš domaći “Fića” iz 1966.

DJ TENNIS

Kao neko ko ume da razne stvari prikupi i spremi – DJ Tennis je profilisao svoju etiketu Life And Death kao vrlo jednistvenu jer nijedan šef ne voli da stalno sprema isto jelo. Tako je i on sa svakim cover-om, dizajnom i muzikom gledao da stavi nešto novo “na sto” muzičke industrije. Što je samo pomoglo da se Life And Death kao brend brzo razvije. Za njega na kraju ipak se sve svodi na finalni proizvod iako je po njegovom mišljenju tehnologija uspela da izravna teren za sve. To nužno ne mora da znači da je dobra stvar, ali ako svi imamo iste lonce, šerpe i miksere – zašto ga ne bi zakuvali malo drugačije? ?

DJ Tennis nam stiže 11. novembra u Drugstore gde će u okviru Apgrade žurke nastupati sa sledećim artistima: Recondite, Dejan Milićević i DJ Chrono.