Ne propustite provod u MINTU večeras!

DJ Sharky Lobor D Mint

DJ Sharky (Bojan Milosavić) je beogradski klupski DJ koji je još tokom devedesetih godina počeo da pušta ploče iz najrazličitijih žanrova muzike: Metal, Jazz, Bleus, Latino.

Krajem devedesetih godina počinje da se interesuje za elektronsku muziku, započinje svoju klupsku karijeru po zemlji i zemljama bivše Jugoslavije. Koristeći svoja ranija iskustva, pronalazi svoj specifičan način miksovanja, koji karakteriše kao Tech House, Deep House i Break Beat.

DJ Sharky
DJ Sharky

Lobor D (Darko Lobor), DJ i producent iz Pančeva; posle nekoliko godina eksperimentisanja sa različitim žanrovima, pretežno Detroit Techno i Chicago House, 2005. godine započinje svoju produkcijsku karijeru, koju sad već karakterišu Techno i Progressive House zvuk.

Labor D
Labor D

Kao rezident DJ i organizator brojnih žurki u noćnom klubu Štab pogon u Pančevu od 2012. godine sarađuje sa umetnicima iz Nemačke, Holandije, Francuske, Makedonije, Bugarske, Grčke i Srbije. Darko Lobor je jedan od osnivača ASAP DJ organizacije, koja već tri godine uspešno okuplja DJ-eve i tehno entuzijaste.

Ulaz je FREE! VIDIMO SE!

Prethodni tekstSa ovom VR aplikacijom možete miksovati vinyle
Sledeći tekstSonus proglašen za najbolji hrvatski festival