Sonus proglašen za najbolji hrvatski festival

557
Sonus festival Ambasador nagrada 2017

Održana je dodela hrvatskih muzičkih nagrada Ambasador na kojoj je Sonus festival, drugu godinu zaredom, osvojio prestižnu titulu najboljeg festivala u Hrvatskoj. U istoj kategoriji nominovani su vrlo uspešni festivali poput Ultra festivala u Splitu, Dimensions festival u Puli, Outlook festival u Puli i Love International u Tisnom, ali su glasovi fanova prevagnuli za Sonusovu pobedu.

Sonus festival će se 2018. godine održati od 19. do 23. avgusta i povoljnije ulaznice su u prodaji putem Entrio online prodavnice ovde. Festivalska ulaznica uključuje ulaz u klubove Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće tijekom 5 dana, 5 noći i afterpartija.

Carl Cox Sonus festival
Carl Cox @ Sonus festival

Sonus festival svake godine okupi sam krem svetske elektronske muzike, koja trenutno puni najveće festivale i klubove širom sveta. Nastupi Carl Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse, samo su neki od nastupa u kojima su mogli uživati posjetitelji Sonus festivala ove godine.

Evo kako smo se proveli na Sonusu 2017te! SONUS FESTIVAL 2018 …

Dragi naši Sonusovci, datum održavanja 6. Sonus festivala je objavljen! Hvala vam što ste uz nas sve ove godine! 2018te ćemo se na Sonusu družiti od 19. – 23.08.2018. ??? Dostupan je i ograničeni broj povoljnijih ulaznica za posjetitelje iz EX YU regije:https://www.facebook.com/commerce/products/1178268758939301/Mi jedva čekamo! <3

Posted by Sonus on Mittwoch, 4. Oktober 2017

U organizaciji Sonus ekipe je i novi međunarodni festival WE LOVE SOUND koji će se 2018. godine održati u Zagrebu, drugu godinu zaredom. Za više informacija, pratite Sonus I WE LOVE SOUND na socijalnim mrežama Facebook i Instagram.