DANCE4LIFE: Cilj je jedan – Igraj za život

Dance4Life D4L

Najveći humanitarni festival elektronske muzike u Srbiji, Dance4Life (D4L), održaće se 2. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma.

Humanitarna akcija u obliku prelepe žurke ove godine zakazana je za samo jedno veče, ali će kako se i očekuje ponovo okupiti najveće zvezde domaće klupske scene, a pored njih i ništa manje bitne klabere. Ovogodišnji cilj akcije je prikupljanje sredstava za kupovinu medicinske opreme koja omogućava ranu detekciju retkih bolesti.

D4L Dance4Life 2017 Beogradski sajam

Ako se osvrnemo na samo dve godine unazad i početak ovog divnog dešavanja, 2015. za samo jedan vikend, prikupljeno je preko 30.000 evra u svrhu lečenja Nemanje Ivanovića Manje (Dance4Manya), dok je prošle godine za lečenje Marija Jurešića prikupljeno 37.600 evra.

Ono što cela organizacija ističe je da je ovo već treća godina u nizu kako se uz pomoć muzike, društva i dobre energije, snage bezuslovno udružuju u borbi za one kojima je pomoć najpotrebnija. Pored ovog humanitarnog cilja, ljubitelje dobrog provoda, Dance4Life događaj zasniće poslednjim produkcijskim trendovima u formi izgleda same bine, osvetljenja i zvuka.

D4L Festival Teaser

PAŽNJA | Kada ste se poslednji put proveli i pomogli nekom?D4L festival / 02 Decembar / Sajam Hala 8

Posted by D4L on Donnerstag, 23. November 2017

Ovo nije organizacija, ovo je pokret. Dužnost nam je da podignemo nivo svesti o uzajamnoj brizi za svakoga od nas. Prethodnih godina uspeli smo da pokažemo kako malo zaista može da bude mnogo, kada se udruži veliki broj ljudi. Zato i ove godine igramo za budućnost svih ljudi kojima život zavisi od terapija koje im nisu dostupne„, dodali su organizatori.

Karte za ovaj humanitarni događaj elektronske muzike mogu se nabaviti po ceni od 500rsd na svim Eventim, Gigs Tix, DD Tickets i Win Win prodajnim mestima širom Srbije. Takođe ovu akciju pomažete i slanjem SMS poruke sa sadržajem 199 na broj 3030.

Za sve idodatne nformacije pratite Facebook stranicu i Event.

#d4l #igrajzazivot #svizajedno #kupikartu

Prethodni tekstLoco Dice i Guti Live stižu u beogradski Hangar!
Sledeći tekstSasha i Alan Fitzpatrick sarađivali na novom izdanju