LOCO DICE i GUTI Live stižu u beogradski Hangar!

428
Loco Dice Guti Live Marko Milosavljevic Nikola Vemic Lovefest Fire Hangar

Posle premijernog i jednog od najposećenijih nastupa na ovogodišnjem Lovefestu, Loco Dice se ponovo vraća u Srbiju. Jedno od najtraženijih svetskih imena 2. februara stiže u beogradski Hangar na Lovefest Fire, a uz njega će nastupiti i Guti, koji će imati live nastup, kao i Marko Milosavljević i Nikola Vemić.

Malo ljudi zna da Loco Dice svoje korene vuče iz hip-hop muzike. DJ tunižanskog porekla obožava i rege i jazz muziku i kako sam kaže slobodno vreme provodi slušajući ono što ga inspiriše. Kao dete, imao je veliku kolekciju kockica, koju je čuvao i tako je dobio nadimak Dice, a kasnije je zajedno sa razvojem DJ karijere stigao i prefiks Loco. Vlasnik prestižne izdavačke kuće “Desolat“, godinama je u samom vrhu na listi najboljih svetskih DJ-eva.

Loco Dice
Loco Dice

Sa istoimenog lejbla stiže i Guti, koji će u beogradskom Hangaru imati live nastup. Ovaj latinoamerički DJ se na svetskoj sceni probio uz pomoć Loco Dice-a i za kratko vreme postao poznat svim svetskim klubovima.

Guti
Guti

Ulaznice već u prodaji
Ulaznice za prvi Lovefest Fire u 2018. godini već su u prodaji, a ograničena količina karata može se kupiti po ceni od 800 dinara u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa. Karte se mogu naručiti na i kućnu adresu preko sajta www.lovefest.rs. Više informacija o događaju, kao i ograničenoj količini VIP karata možete saznati OVDE.