Bandwidth 30. novembra u klubu DOT

Klub DOT u četvrtak rezervisan za techno kroz još jedan zanimljiv serijal žurki pod nazivom Bandwidth. Slušamo istaknutu damu ovog zvuka Sugar Lobby, mladi i tek afirmisani DJ dvojac Bažalac & Račić kao i Aleksandra Korićanca.

Sugar Lobby – njen jedinstveni stil miksanja je rezultat ljubavi, ali prvenstveno rezultat iskustva pošto je prisutna na klabing sceni više od deset godina što joj je omogućilo da posvedoči i doživi mnoge promene u beogradskim i evropskim andergraund tokovima.

Iako se u tom periodu našla više puta iza pulta na velikom broju partija, afterpartija i kroz organizaciju privatnih događaja, ona je odlučila da se i sama profesionalno posveti muzici.

Sugar Lobby je nastupala u svim većim gradovima Srbije, a u Evropi se može čuti u klubovima i festivalima u Hrvatskoj, Poljskoj, BiH, Bugarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Nemačkoj. Njeni setovi su mračni, ozbiljni, energični i upečatljivi a njenu muziku su prepoznale mnoge etikete kao što su Illegal Alien Records, Krill Music, Token Label, Modularz, Ostgut Ton i mnoge druge.

Aleksa Bažalac i Stefan Račić svoju karijeru započeli su 2016. godine. Nakon godina provedenih u okrilju elektronske muzike, odlučili su da se oprobaju i sa druge strane DJ pulta. Karakteriše ih uvek pozitivna energija i sjajan kontakt sa publikom koju nikada ne ostavljaju ravnodušnom. Ovaj DJ dvojac jeste jedan spoj različitih muzičkih emocija i energija kojima konstantno dopunjuju jedan drugog i kreiraju fuziju ritmova i melodija.

Interesovanje za elektronsku muziku Aleksandar Korićanac pokazivao je još u kao dete a prvu priliku da se oproba u DJ-ingu imao je početkom 2007. godine, od kada kreće aktvno da se bavi muzikom i gradi karijeru na techno sceni. Radio je na mnogim festivalima poput Lovefesta, Dev9t festivala, Big Snow Fest-a, Street Art festivala i mnogih drugih.

Jedan je od osnivača organizacije Underground Connection koju čine njegovi dugogodisnji prijatelji i kolege sa kojima ima rezidenturu u kraljevackom klubu Escape. Nastupali su mnogih klubova u Srbiji (Mehanizam, Štab Pogon, Umetnički Kutak, itd.) kao i festivala (Dev9t, EXIT, Lovefest, itd.)

Prethodni tekstEXIT šalje globalnu poruku sa svih pet festivala u 2018: Izlaz je sloboda!
Sledeći tekstMuzički maraton u novosadskom The End-u
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!