Muzički maraton u novosadskom The End-u

the end

Ove nedelje novosadski The End je pripremio 21 sat đuskanja za one koji žele da imaju vikend za pamćenje. Dve žurke + afterparty i 5 sjajnih DJ-eva će se vas povesti na muzićki maraton do ranih jutarnjih sati. 

01.12.2017. – Click2Dream with Branko Vuković, Jerry b2b Nemanja Rudan

Click2Dream je party organizacija koja za cilj ima promociju clubbing scene i DJ-eva u Crnoj Gori. Veoma cene rad domaćih izvođača i trude se na svki način da ih promovišu, a i trude se da uvek daju šansu novim i mladim DJ-evima.

Branko Vuković iz Podgorice, predstavlja mladu nadu muzičke scene, koji na autentičan način gradi sopstveni stil za mix pultom poigravajući se nijansama minimala, tech house-a i deep tech-a pri čemu promoviše novi zvuk sa unikatnim vajbom.

the end

Domaću klupsku scenu osvaja jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja diže atmosferu svakog kluba ili drugog prostora za ples u kome se on nađe. Njegovi setovi osvežavajućih nota, uz koje se đuska, uvek otkriju i poneko iznenađenje koje na savršen način upotpuni svaki njegov nastup. Do sada je zabeležio gostovanja po mnogim klubovima u Srbiji i Crnoj Gori, ali i na nekoliko festivala od kojih izdvaja nastup na EXIT festivalu.

Uroš Tomašev (Jerry) & Nemanja Rudan muzikom se bave tek nekoliko godina, a inspiraciju za ovaj korak su dobili slušajući pažljivo birane artiste. Ko je imao prilike da ih sluša na npr. K9 žurkama zna da propagiraju odličan minimal i tech house zvuk, što možemo očekivati i ove večeri u The Endu.

02.12.2017. – Classic Night with Alex Monster + Afterparty with Goya

Alex Monster je u svetu muzike skoro ceo svoj život, a sve je počelo upisivanjem Osnovne muzičke škole. Nakon toga se pridružuje punk bendu gde svira bubnjeve i bas gitaru. 2000. godine počinje da se interesuje za elektronsku muziku, tačnije Techno, a 2004. počinje da vežda DJ-ing na CDJ plejerima. Od tada dobija podršku lokalne DJ scene u smislu deljenja saveta oko miksovanja i istraživanja muzike.

the end

Žanrovi kroz koje prolazi tokom setova su underground minimal, synth pop, disco, electro funk, new wave, punk, industrial i ne planira da izlazi iz te underground zone. Poslednje dve godine isključivo koristi Ableton Live za miksovanje i analogne instrumente za produkciju, jer joj to pruža više mogućnosti za eksperimentisanje sa zvukom.

Nastupala je u Srbiji, regionu i inostranstvu, sa lokalnim i stranim DJ-evima, po klubovima i festivalima. 2008. dobija priznanje „Breakthrough Artist“ od EXIT-a što joj otvara vrata za nekoliko novih izazova. Iste godine ulazi u Female:Pressure organizaciju, 2009. izdaje muziku za Artefekz Muzik i Punkt vor Strich Records, 2010. za Fourth Kind Records,… Važno je pomenuti Reflux trio, koji pored nje čine i Andrea Giuliani i Luca Rossetti, a izdanja su im podržali: John Acquaviva, Richie Hawtin, Paco Osuna, Paul Ritch, Italoboyz, Roland M. Dill, Aka Aka, Danilo Vigorito, Stephan Bodzin

the end

“Nekrunisani kralj sexy bitova“, “muzički terapeut“, “jedan od utemeljivača ravničarske underground house scene” – samo su neke od mnogo puta korišćenih sintagmi kada se radi o momku koji nam stiže sa zapada Bačke. Goya je na sceni od 2001. godine. Tada se zaljubio u gramofone i vinyle, te je provodio sate i sate usavršavajući svoju danas besprekornu tehniku miksanja! 2002. godina je za njega označila početak desetogodišnje ere dvojca “Goya&Natasha“, koji je, zbog specifičnog spoja iskustva, energije i najiskrenije ljubavi prema muzici – godinama bio smatran za najbolji DJ dvojac na našim prostorima.

Od 2012. godine Goya nastupa samostalno: nakon perioda melodičnog deep-a, i indie dance-a, danas preferira nešto tvrđi zvuk, pretežno tech house, no, definitivno se za svaki njegov muzički period može reći da se radi(lo) o inteligentnom, modernom zvuku. Tokom svoje karijere, nastupao je sa mnogim značajnim imenima svetske underground scene, a u poslednje vreme, stranci sa kojima je puštao – tražili su b2b sa njim: Marcelo Cura, Manuel De Lorenzi, Adam Touch, Eddie Richards! Već tradicionalno, njegov set zatvara Urban Bug stejdž na Exitu. Originalan muzički ukus, savršena tehnika mixanja i neodoljiv šarm dobitna su formula kojom Goya neprekidno osvaja srca klabera širom Srbije i regiona!

Ulaz na obe žurke će se naplaćivati 200 dinara pre ponoći, a 300 dinara nakon 00h.

The End @Facebook

Click2Dream @Facebook Event

Classic Night + Afterparty @Facebook Event

Prethodni tekstBandwidth 30. novembra u klubu DOT
Sledeći tekstAkcija 3+1 za Berlinski Zid još SAMO danas i sutra!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!