Anja Schneider uz Rodriguez Jr. za Srpsku Novu godinu

Uz Rodriquez Jr. pred punim podijumom Hangara, 13. januara, za miks pultom naći će se i poznata nemačka didžejica, producentkinja i suvlasnica lejbla “Mobilee” Anja Schneider!

Ova istaknuta dama elektronske muzike sa stalnom adresom u Berlinu na sceni je već jako dugo a zanimljivo je da karijeru nije započela iza didžej pulta već u radijskoj kabini. Bila je voditelj prestižne andergraund muzičke emisije “Dance Under the Blue Moon” na Fritz FM radiju, emisija sa najdužim periodom emitovanja ovakve vrste u Berlinu. Kako je i suvlasnica etikete “Mobilee”, ona je i njen najbolji ambasador. Tokom 12 godina od kad je osnovana, Anja je odigrala ključnu ulogu u razvoju i negovanju mnogih umetnika uključujući Pan-Pot, Sebo K, Rodriguez Jr., Kevin Over i mnoge druge.

Anja Schneider

Didžej, producent, radio voditelj, vlasnike etiekte, neumorna kreativna sila, mentor i majka, Anja Schneider nastavlja da stvara, obnavlja i uspešno osveži 2017. godinu. Novo poglavlje je ove jeseni počelo sa “Sous Music”, njenim novim kreativnim projektom i etiketom. Prvo izdanje je niša drugo do Anjin prvi album nakon devet godina pod nazivom „SoMe„, rad koji predstavlja uticaje celog spektra eletronske muzike i njeno najbolje delo do sada. „Sous“ je takođe najličniji projekat u karijeri umetnice do sada i nosi ime porodice njene majke: „Ime me povezuje sa mojim korenima, koji su za mene obezbedili temelj moje doživotne strasti i karijre u muzici. Moja porodica me je podržala u svakoj fazi moje karijere i ne bih ovde bila bez njih. Isto tako, svaki ključni odnos u mom životu nastao je kroz muziku. Ova jednostavna veza je sve ono što ova etiketa predstavlja.“

Našu recenziju njenog novog albuma „SoMe“ možete pročitati na sledećem linku!

Anja Schneider

Prethodni tekstDAVE CLARKE: „Tech House je laka verzija EDM-a“
Sledeći tekstDecembarski blend: Izaberi dve žurke od četiri
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!