Gospodari GROOVE-a ovog vikenda u novosadskoj oazi muzike!

1302

Postoji neka jedinstvena energija kada u klubu imate duo. Posebno kada se dva uma spajaju u jedan i služe jednoj svrsi – a to je da vas odvedu na jedinstveno putovanje kroz zvuk i vreme. Tako ovog vikenda novosadski The End klub dovodi za vikend dva dua Battric & Mivu (u petak) i Phill & Dansmore (u subotu).

Battric & MIVU

08.Dec – Battric & MIVU at The End Club

Battric & MIVU su vlasnici etikete Verbreiten Records kao i rezidenti renomirane frankfurtske etikete Baile Musik. Iza sebe imaju nekoliko vinyl izdanja i preko 30 digitalnih izdanja i remixa za lejblove sirom sveta kao sto su Baile Musik, Metroline Limited, Inwave, saint & don’t, Heisenberg, Capodopere, Monday Morning, Dreams Are Not Inside, Act Natural, Fantastic Friends, Draft, Draft LTD, Konzentrisch, Tip Tap, Tobus Rec, a u buducnosti najavljuju veoma interesantna izdanja kao sto je prvo VA vinyl izdanje Verbreiten Records-a koje je okupilo 7 veoma jakih imena minimal scene a najavljuju i saradnje sa visoko rangiranim producentima i izdavackim kucama.

Potiču iz familije gde se cenila i svirala gitara dugo vremena i gde su se slušali alternativniji muzički pravci, pa su tako i lakše razvili osećaj za kvalitetnu muziku. Kako je vreme prolazilo, najpre su svirali bubnjeve u hard-core bendovima i uporedo slušali dosta Hip Hop-a, sve dok se nisu upustili u svet elektronske muzike kad su i formirali Battric & MIVU duo.

Phill & Dansmore

09.Dec – Phill & Dansmore w/ Dachony at The End Club

Phill & Dansmore su duo dobro poznat po tome što atmosferu na žurkama dovode do tačke usijanja. Njihovi energični tech house i techno setovi će vas naterati da igrate bez prestanka. Pored činjenice da je najveći deo njihovog producentskog stvaralaštva završio na zavidnim pozicijama na Beatportovim top listama, najveće priznanje ovaj dvojac dobija od prestižne izdavačke kuće Cr2, koja je njihovu traku “Rave Saver” izdala na zvaničnom albumu Space Ibiza-e za 2016. godinu. Pored Cr2 njihove trake su se našle na etiketama kao što su: Hotfingers, Toolroom, Stil Vor Talent, ROMP, Patent Skill.

Takođe su i jedni od tvoraca #samotvrdo i Rave Saver zurki koje su već poznate beogradskoj publici i na kojima su ugostili nekoliko poznatih svetskih imena kao što su: Metodi Hristov, Dosem, Ninetoes

Podršku za DJ pultom ove subote će pružiti nepogrešivi Dachony koji muziku deli na dobru i lošu. Na nastupima preferira House. Jedan je od članova poznatog novosadskog sastava Wet Dreams. Pored višegodišnjih rezidentura u nekoliko novosadskih lokala nastupao je u mnogim mestima širom zemlje. Na nastupima mu je najbitnije samo da se svi osecaju dobro i da se super zezaju.

Battric & MIVU @ The End Facebook Event
Phill & Dansmore w/ Dachony @ The End Facebook Event
THE END @ Facebook