Kenny Larkin, najduhovitiji techno DJ na svetu!

Kenny Larkin

Malo je poznata stvar, pored činjenice da Kenny Larkin nosi nepisanu titulu techno producenta koji je izvršio najveći uticaj na današnji Američki, Britanski i Nemački techno, koji je rame uz rame sa Juanom Atkinsom, Derrickom Mayem, Richie Hawtinom, John Acquavivom započeo stvaranje globalne kulture zvana Detroit techno, da je imao paralelno karijeru “Stand Up” komičara, što nanosi potpuno novo svetlo na njegovu ličnost i čini ga, zapravo, najvedrijim i najduhovitijim umetnikom na techno sceni.

Kenny Larkin

Čak, zbog karijere komičara, pre 15 godina, njegova muzička karijera je skoro prekinuta, početkom 2000. godina. “Ja sam prirodno duhovit tip. Haha…, zapravo to radim ceo život, od klinačkih danas. Iako se sada više nebavim time, još uvek mislim da sam zabavan. Ne, stvarno to mislim!…Haha” rekao je Larkin u jednom od intervjua za prestižni časopis. “Richard Pryor i Eddie Murphy su mi heroji i neko ko me inspiriše. Zapravo, dosta vremena provodim sa Eddie Murphyjem dok sam u LA, po coffee shopovima”.

Povratak na muzičku scenu, posle 3 godine iskusva sa komedijom, je bio u obliku svog novog projekta pod alijasom “Dark Comedy” pod kojim je izdao album “The Narcissist” – “Lično, pored komedije, muzika mi pomaže da prebrodim dosta stvari u životu, tako da sam se ipak prepustio tom kreativnom pravcu”, prokomentarisao je Larkin u interjvu sa Jonty Skrufff-om, i dodao “Srećom, ne moram da radim da bih zarađivao za život….zapravo, ne smatram da ovo čime se bavim je zapravo rad, poredeći se sa bilo kime iz standardnog i tradicionalnog shvatanja posla, tako da imam dosta prostora i energije da pored muzike, koja mi je obezbedila pristojan život, imam potrebu da se iznova i iznova penjem na binu i pokušam da uveselim i oraspoložim ljude”.

Kenny Larkin

Kenny Larkin GOSTUJE U NOVOM SADU 9. DECEMBRA U KLUBU THE QUARTER! Za DJ pultom će se pojaviti i jedan od pionira elektronike u našoj zemlji, a trenutno možda i na vrhuncu svoje karijere: Fakir – Noise Destruction kao i i beogradski majstori Kid Kimi & Dušan Predojević, koji će Novom Sadu premijerno predstaviti svoj novi projekat, simbolično nazvan: KOSMOS i rezident mnogobrojnih novosadskih klubova i DJ sa bogatim iskustvom – The HeroY.

GROTTO portal je u saradnji sa Love & Culture organizatorima obezbedio određen broj free ulaznica za svoje fanove!

KAKO DO FREE ULAZNICE ZA KENNY LARKIN-A? 🙂

01. Pronađite ovaj post na našoj Facebook stranici ili kliknite ovde.
02. Šerujte taj facebook post PUBLIC i u komentaru ispod ostavite svoju omiljenu traku Kenny Larkin-a koju biste voleli da čujete na žurci.

Nagradna igra počinje danas (04.12.2017) u 12:30h, a dobitnike biramo nasumično putem sajta random.org i obaveštavamo ih privatnom porukom na facebook-u najkasnije do petka (08.12.2017) popodne. Srećno!!!

Prethodni tekstJohn Acquaviva za дoček 2018. u Novom Sadu
Sledeći tekstGospodari GROOVE-a ovog vikenda u novosadskoj oazi muzike!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!