BAŠ DUBOKO predstavlja zagrebačku DJ KALI

1325
kali

Mlada di-džejica Kali dolazi nam iz Zagreba u petak 15. decembra na još jednu Baš Duboko žurku u klubu DOT. Peter Portman i Teo Trunk će se sa Kali smenjivati za miks pulotm ove sjajne večeri i zagrejati atmosferu do klučanja u Francuskoj 6.

Kali je mlada di-džejica koja dolazi iz Zagreba. Još kao mala pohađala je časove kavira ne sluteći da će muziku svirati zapravo za miks pultom. Iako je aktivna samo dve godine puštala je u mnogim zagrebačkim klubovima poput Gjure2, Aquariusa, Boogalooa, Pločnika i SoundFactorya gde je i danas rezident. Tamo se najčešće može čuti u Abyssu, seriji evenata u kojima nastupa uz Bronskog, Garsa, Rudia, Bastu, Phillipea i još hrpom artista vrlo dobro poznatih zagrebačkoj sceni.

KALI

U izvedbama spektar joj varira od housa, techna, deep housa, deep-techa i minimala. Međutim krasi je i opsesivno pripremanje za nastupe u kojima ne dozvoljava da isti miks pusti više od dva puta. Nastupala je za i Electronic Soul organizaciju i za Music Reactions iz Srbije. Tu si i nastupi u Rijeci, Požegi, Karlovcu iako sama priznaje da je najbolje od sebe daje za pultom SoundFactorya, gde ima snagu držati se svog zvuka zajedno sa publikom koja prepoznaje njenu emitaciju.

Prethodni tekstEats Everything će svoj novogodišnji honorar donirati u dobrotvorne svrhe!
Sledeći tekstČak 4 premijerna gostovanja u Mintu ovog vikenda
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!