Čak 4 premijerna gostovanja u Mintu ovog vikenda

Malo minimal, malo techno.

397
Marko Miletic Filthy Kid P.S. Alexander Rei Mint

Pred nama je još jedan jači petak u Mintu!!! Po PRVI PUT nam u goste dolaze Marko Miletić i Filthy Kid!!! Pridružite se prljavom plesu uz minimal i techno zvuk!!!

Marko Miletic Filthy Kid Mint

Marko Miletić na autentičan način gradi sopstveni stil za mix pultom poigravajući se nijansama minimala, tech house-a i deep tech-a pri čemu promoviše novi zvuk sa sjajnim vajbom. Domaću klupsku scenu osvaja pozitivnom energijom koja diže atmosferu svakog kluba. Nastupao je na Exit festivalu, Yug festu, Adi Bojani kao i po mnogim srpskim i crnogorskim klubovima, gde je rado viđen gost koji sa sobom uvek donese mnogo pozitivne energije i osmeha.

Marko Miletić @Facebook @Mixcloud

Stefan Ivanjac je ljubav prema techno muzici pokazao još od malih nogu slušajući razne ploče i kompilacije koje su ostavile utisak na dalji razvoj njegove muzičke karijere. 2008. počinje da otkriva svet produkcije da bi 2015. realizovao svoje prvo izdanje pod pseudonimom Filthy Kid. Nakon samo par izdanja njegove trake počinju da privlače pažnju poznatijih DJ-eva. Nakon toga usledila su izdanja za izdavačku kucu Reload Black kao i saradnja sa njegovim prijateljem D.R.N.D.Y-jem za Renesanz. Početkom 2018. potpisuje Minimal EP za Phobos-ov pod-label Evil Flow kao i dve trake za moćni Phobiq kuću Sasha Carrasia. Kroz njegov set možete čuti varijaciju dubokog, mračnog, ali i melodičnog ritma kao i dosta prljave bas linije.

Filthy Kid @Facebook @SoundCloud @Mixcloud

Facebook Event

Groznica nedeljom ujutru!!! Ove nedelje po PRVI PUT u Mint nam dolaze dva sjajna DJ-a iz Crne Gore Slobodan Popović P.S. i Alexander Rei!!!

P.S. Alexander Rei Mint

Iza pseudonima P.S. stoji ime Slobodan Popović, veoma poznato i uticajno ime u crnogrskoj klupskoj kulturi. Slobodan je odrastao uz muzičke sastave kao što su The Prodigy, Chemical Brothers, The Crystal Method, Underworld. 2006. godine kao DJ P.S. zajedno sa svojim prijateljima i kolegama Nessuno, Bodzie i X Twins započinje projekat Groovy Castel Nuovo, čija je svrha širenje uma ljudi i klupske scene u Crnoj Gori. Groovy Castel Nuovo organizacija se sada već više od 10 godina uspešno bavi organizovanjem događaja kao i vođenjem radio emisija. Dj P.S. je nastupao na REFRESH i Sea Dance Festival u Crnoj Gori, Re-Vel-In Festivalu u Hrvatskoj, EXIT Festivalu na Urban Bug stage-u, a pult je delio sa svetki poznatim zvezdama kao što su: Umek, Cristian Varela, Marco Bailey, Steve Lawler, Nick Warren, Toni Rios, Siopis, Terry Lee Brown Jr, Jimmy Van M, Henry Saiz, Danny Howells, Logistik Sounds, Alexander Kowalski, Ramiro Lopez, AFFKT, James Zabiela, Jon Rundell.

P.S. @Facebook @Mixcloud @SoundCloud

Alexander Rei je alter ego iza kojeg stoji Aleksandar Kralj. Donedavno, bio je klaberima poznat kao deo crnogorskog DJ sastava Iks Oks. Ne postoji klub, mesto i festival elektronske muzike u Crnoj Gori a da ovaj dvojac nije bio nastupao, a takođe zapaženi su ostali i u nastupima u Srbiji. Aleksandar je ovog leta započeo samostalni rad, a njegov novi alias ujedno je početak drugačijeg predstavljanja publici.

Alexander Rei @Facebook @SoundCloud