Novogodišnja uvertira ovog vikenda u The End-u!

the end

Praznici nam stižu, a sa njim i program DJ-eva koji će ovog vikenda obradovati novosadske klabere. U do sad neviđenom lineup-u stiže Privilege ekipa iz Kragujevca uz podršku house šamana – Rudhaman-a. Petak je obeležen kroz house, tech house i progressive zvuk, dok za subotu stiže klasično klupsko iskustvo koje mogu da vam samo prenesu imena kao što su Bokee i Migazz. Vikend euforije i putovanja kroz svuk su ovog vikenda na jednom mestu – u The End-u!

22.dec – The End with Mark Andersson, Rudhaman & eNVy

Marko Đorđević aka Mark Andersson – momak iz Kragujevca koji je elektronsku muziku počeo da istražuje još 2002. godine, a 2006. počeo aktivno da se bavi DJ-ingom. Bio je rezident nekoliko klubova, kao i VIBE festivala na kome je danas stage manager. Žanrovi koji krase njegove setove su deep house, deep/tech, tech house, progressive i techno.

Mark Andersson

Jedan je od osnivača novog party brenda “Privilege” u Kragujevcu koji iza sebe ima već preko 50 jako uspešnih žurki, a takođe je i rezident DJ odličnog klupskog projekta “Electroshock” koji takođe ima veliki broj veoma posećenih žurki širom Srbije.

Nikola Vujčić aka ENVY – rodjen u Beogradu, odrastao je uz elektronske zvuke progressive i full-on psy trance-a, a prvi put je stao za mix pult sa svojih 16 godina, „davne“ 2001. godine. Muzika koja ga trenutno karakteriše i kojom se bavi zadnjih nekoliko godina je progressive i melodic progy techno zvuk, sa dosta ritmike uz poneki tech house i vokal segment.

Nikola Envy

Ljubitelj je warm-up setova pa se kod njegovih mikseva može čuti deep-tech kao i deep-progy zvuk. Do sada je nastupao u više klubova u Beogradu, kao i širom Srbije, a takodje i nekoliko puta na VIBE festivalu u Kragujevcu. Delio je DJ pult sa poznatim domaćim imenima kao sto su Lea Dobričić, Adnrew Meller, Peter Portman, Calavera Manya i mnogi drugi… Poslušajte njegov poslednji mix „Midnight Drive“ by eNVy.

Ono na šta je najviše ponosan je projekat pod nazivom „Privilege“ koji traje već godinu dana, sa žurkama na nedeljnom nivou, gde je jedan od osnivača, organizatora, kao i resident istiomenih žurki o kojima se prića širom Srbije.

Ilija Rudović aka Rudhaman – momak iz Crne Gore, rođen je u Podgorici 1987. Profesionalno se počeo baviti DJing-om 2007. godine. House muzika nalazi uporište u njegovom životu, postajući osnova i velika ljubav koju Rudhaman propagira na svojim nastupima. Preferira soulful house i deep afro zvuk sa latino, tribal i etno elementima, a ni ostali podžanrovi house-a mu nisu strani. 🙂

Rudhaman

Putujući 10 godina, ne kroz vreme već kroz muzičku kulturu, naučio je kako se ne ograničavati, te se osloboditi predrasuda i izažavati svoje emocije kroz samu muziku. Sebi je postavio misiju da ljubav koju oseća prema muzici pozitivnim vajbom prenese na publiku. Jako mu je važno da publika koja ga sluša oseti tu dozu mističnosti koju nosi sa sobom.

„Muziku doživljavam kao kjnige. Što više čitaš više znaš, kasnije je lako da list iz jedne knjige složiš sa listom iz druge uz savršenu kombinaciju koja ne mora da bude jedan muzički pravac“ – izjavio je Rudhaman.

23.dec – The End Classics with BOKEE & Migazz

Sa Bokee-em do sad nikad nije bilo greške, a na domaćoj sceni je više od 17 godina. Starijim klaberima je dobro poznat kao „Boki Kinetik“ zbog poznate organizacije Kinetic Vibe koja je pružila našoj sceni nezaboravne žurke širom zemlje. Krasi ga perfektno mixing umeće i nepogrešiv odabir numera gde god i sa kim god delio DJ pult. Jedan je od najvećih progressive house majstora kod nas, a do sad je nastupao sa najboljim velikanima iz ove branše, kao što su Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, Nick Warren i mnogi drugi.

Bokee

Stupio je na muzičku scenu Srbije krajem 90-tih tako što se zaposlio na radiju. U to vreme trance je bio veoma popularan pa je bio zadužen za emisiju “New Generation” koju ste mogli slušati na Top FM radio talasima. Nešto kasnije pokreće nove emisije: “Club Expirience” i “Groovilicius” sa kolegom Dachom na Venus radiju i organizacija Kinetic Vibe je rođena.

2005. je proglašen za DJ-a broj 2 na tada popularnom sajtu chillout.co.yu i naredne četiri godine je uvek bio u Top 3. Veoma je aktivan kao DJ, jer ne postoji klub, festival ili veća žurka gde nije radio, bilo kao rezident, bilo kao podrška stranim artistima. 2009. sa kolegom Markom Vukovićem formira SillyHeadz organizaciju. Od prošle godine nastupa i pravi muziku kao član dua Monotique.

Migazz

Migazz će ove subote pružiti pravu i odgovarajuću podršku ovoj progressive zabavi. On se pojavio na domaćoj DJ sceni 2002. godine. Progressive House je ono što možete očekivati na njegovim nastupima. DJ pult je delio sa Max Graham-om, Lee Buridge-om, Fernandom Ferreyr-om, Petrom Dundov-im… Nastupao je po klubovima širom Srbije, kao i na EXIT festivalu.

The End: Mark Andersson – Rudhaman – Envy @Facebook EVENT
The End Classics: BOKEE – Migazz @Facebook EVENT

THE END NIGHT CLUB @Facebook

Prethodni tekstUpoznajte Charlotte de Witte i La Fleur
Sledeći tekstPionir domaće elektronske scene ovog četvrtka u klubu DOT
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!