Pionir domaće elektronske scene ovog četvrtka u klubu DOT

360
Profond Predragovic DOT

Profond Showcase u četvrtak 21. decembra u klubu DOT predstavlja jednog od pionira domaće elektronske scene DJ Predragovića.

Profond DOT

Aleksandar Predragović je DJ i producent koji dolazi iz Švedske. Svoje prve muzičke i DJ korake napravio je u Srbiji. Tokom svoje karijere duge preko 20 godina sarađivao je sa mnogo umetnika, a u Malmö je organizovao žurke gde se uvek trudio da predstavi nekog DJ-a iz Srbije. Aleksandar je imao i svoju izdavačku kuću “Proloop Recordings” koja je izdavala trake mnogih domaćih producenata, ali iz cele bivše Juge. Stilovi elekronske muzike koji ga karakterišu su fuzija melodija upakovanih u dubok i masan tech house.

PROFOND /pʀɔfɔ̃, ɔ̃d/ je novi rastući brend, čiji je cilj ostvarenje u nekoliko različitih aspekta, dok su primarni booking agencija i record label. Neguje kvalitetan house zvuk u svim svojim formama. Sastoji se od pet članova, zajedno sa preko dvadeset godina iskustva kako na domaćoj tako i na internacionalnoj sceni. Različitog su životnog doba, a samim tim i razlicitih muzičkih žanrova sa kojima u potpunosti individualno mogu da odgovore na svaki naredni izazov.

Line Up:

Predragovic
Mark Myself
Shon
Boskovic
Nick Olla

Facebook Event