Nicole Moudaber proslavlja 50 izdanja MOOD Recordsa kompilacijom

MOOD 50

502
Nicole Moudaber

Nicole Moudaber je sastavila kompilaciju najboljih izdanja koja su se našla na MOOD Records labelu od osnivanja. Kompilacija ima 17 traka, lično odabranih i smiksanih od strane gazdarice lično. Label je osnovan 2013. godine i do sada je imao prilike da ugosti nova imena na sceni, ali i stariju gardu.

Ovaj label i njegova vlasnica su zaslužni za probijanje na sceni npr. Mario Canala od koga sada slušamo veoma kvalitetnu muziku. Takođe, Nicole Moudaber je u mogućnosti da testira neizdatu muziku tokom svojih nastupa, ali i u svojoj radio emisiji “In The MOOD” koja se emituje u 50 zemalja i ima oko 20 miliona slušalaca.

Nicole Moudaber Mood 50

Izdanje “MOOD 50” poseduje trake od dua Pan-Pot, a tu su i Scuba, Victor Calderone, ali i muzika od Nicole lično – što originalne trake što remiksi. Slušaoci će biti odvedeni na putovanje i istraživanje zvuka koje je label sprovodio od nastanka.

Ne mogu da verujem da je prošlo skoro 5 godina od kada je MOOD Records počeo sa radom. Uloženo je mnogo rada da bi došli do prvih 50 izdanja, ali smo to uradili sa mnogo ljubavi. Veoma sam ponosna na moj tim i na artiste čija su se izdanja našla na labelu. MOOD je kreativna platforma i ako je muzika koju dobijemo dobra – onda je mora čuti ceo svet. Takođe, ako čujete neku neizdatu traku u mom radio showu ili na nekom mom nastupu – onda će ta traka biti izdata. Uvek je zadovoljstvo kada mogu da svetu predstavim nešto novo, a posebno na danceflooru gde je toj muzici i mesto.

Poslušajte minimix izdanja ispod.