Novogodišnji i produženi THE END vikend!

the end cover nye post

Nova Godina je pred vratima i sa njom dolazi mnoštvo zabave, posebno što ove godine ona pada u nedelju. Tako da se spremite za barem četiri dana rejvovanja ukoliko ste u Novom Sadu. Klub The End je spremio za svako veče drugačiji koncept muzike i ekipe DJ-eva tako da će tu biti za svakog po nešto. 

29.12.2017 – I AM DIFFERENT (DJ Veljko Jovic, David T Boy, Lobor D)

Koncept „I AM DIFFERENT“ je kao skup ideja u konstantnoj potrazi za drugačijim zvukom, karakternim identitetom i umetničkim viđenjem sveta. Sredinom 2016. godine nastaje u formi izdavačke kuće koja kroz izdanja svojih artista i događaja koje organizuje predstavlja kulturu elektronske muzike, podržavajući originalnost i ideju o različitosti i jednakosti.

DJ Veljko Jovic
DJ Veljko Jovic

Nije potrebno spominjati da je Veljko Jovic jedan od naših najvrednijih artista, jer odlična selekcija u DJ pultu i naporan rad u studiju sve govore. Sa 14 godina ulazi u DJ vode, a nedugo zatim i u produkcijske. Kreativnosti u studiju je ono što je izdavačke kuće kao što su  Funk’n Deep, Yin Yang, Renesanz ili Patent Skillz nateralo da o njemu imaju samo reči hvale. Ni slušaoci nisu krili oduševljenje njegovim radom, a to su pokazali podržavajući njegov rad na Beatport platformi i popeli ga na 1. mesto Hard Techno Charta.

David T Boy
David T Boy

David T Boy dolazi iz Beograda, u dogogodisnjoj muzičkoj karijeri je izdao za brojne izdavačke kuće. Ove godine David je izdao i svoj prvi album pod nazivom „Stres“ koji možete preuzeti na njegovoj Bandcamp stranici. Dok je za „dekovima“ poznat je po tome što lako zagreje atmosferu, a melodične house trake i mekši techno pažljivo selektovan čine njegov set jedinstvenim i nezaboravnim. David je takođe menadžer izdavačke kuće I AM DIFFERENT.

Lobor D
Lobor D

Darko Lobor aka Lobor D je rođen u Beogradu 1985. godine, a odrastao u Pančevu. 1999. počinje da se interesuje za DJ-ing i nakon nekoliko godina eksperimentisanja, 2005. se pronalazi u Techno i Progressive žanrovima. Naravno, ni on nije odoleo produkciji i sada njegove radove možete slušati u katalozima npr. Deep Life, Circles Digital ili I AM DIFFERENT izdavačkih kuća. Kao organizator žurki i rezident DJ  u Štabu Pogon do sada je ugostio mnoga domaća, ali i neka strana imena i tako doprineo da se elektronska scena proširi i po manjim gradovima Srbije.

Ulaz će se naplaćivati 200 dinara do ponoći, a 300 dinara nakon toga.
I AM DIFFERENT @Facebook @SoundCloud
DJ Veljko Jovic @Facebook @SoundCloud
David T Boy @Facebook @SoundCloud
Lobor D @Facebook @SoundCloud
🙂 Facebook Event 🙂

30.12.2017 – Resident Night (Dachony & Misha)

Provereni duo Dachony i Misha će u subotu prošarati kroz najrazličitije elektronske žanrove, od house-a do tech house, deep i afro house – očekujte sve kao i uvek.

Dachony

Danijel Jovanović Dachony muziku deli na dobru i lošu, a omljeni pravac nema. Na nastupima preferira House. Sa Fakirom i Aleksandrom Zec čini poznati novosadski trojac Wet Dreams. Pored višegodišnjih rezidentura u nekoliko novosadskih lokala nastupao je u mnogim mestima širom zemlje. Na nastupima mu je najbitnije samo da se svi osecaju dobro i da se super zezaju.

Misha pripada staroj gardi DJ-eva u Srbiji. Kao veliki zaljubljenik u muziku i dobar provod već duži niz godina propagira odličan klabing u Novom Sadu. Sa preko trideset godina iskustva tačno zna kako da razmrda kako mlađe tako i starije klabere.

Za devojke ulaz besplatan tokom cele noći, a za muškarce 300 dinara.
Dachony @Facebook
🙂 Facebook Event 🙂

31.12.2017 – NYE 2017 (2 Rooms)

the end

Klub The End će tokom ove večiri raditi punim kapacitetom i otvara obe sobe u kojima će se vrteti 12 sati bez prestanka. U sobi 1 imaćete priliku da čujete malo iskusniju ekipu DJ-eva – Chrono, Stefano Pannonian, Goya i Misha.

Chrono
Chrono

Chrono je DJ i producent nove generacije koji nam dolazi iz Subotice. Muzičkom produkcijom se bavi od svoje 15. godine, a u DJ pult ulazi u svojoj 18. godini. Karijeru je započeo kao progressive DJ da bi se kasnije prebacio u deep i tech vode i tu se zadržao. 2007. se pridružio organizaciji “Progressive Passion” gde organizuje žurke, uglavnom na otvorenom, ali i u klubovima, i vrti sa kolegom Ascaloon-om. Nastupao je u Srbiji, regionu, ali i u Sloveniji, Slovačkoj, Holandiji, Grčkoj, Malti… DJ pult je delio sa domaćim i stranim kolegama – Fabio Florido, Jay Lumen, Mihai Popoviciu, Terry Francis, Nastia, Billy Nasty, Mladen Tomić, Siniša Tamamović, Marko Nastić, Dejan Milićević

Pored DJ-inga aktivno se bavi i produkcijom, a njegove kreacije vrteli su – Richie Hawtin, Marco Carola, Stefano Noferini, Nick Warren i drugi.

Stefano Pannonian
Stefano Pannonian

Stefano Pannonian je rastao uz muziku Jean Michel Jarre-a, a sve zahvaljujući njegovim roditeljima. Clubbing kulturu upoznaje veoma mlad, a u DJ vode ulazi 2016. Ubrzo postaje rezident kluba The End, kao i The End Terrace-a (letnje varijante kluba). Ljubitelj je extended setova, tech house zvuka, a dok radi muzika izlazi iz sva 4 kanala na mikseru što publiku oduševljava.

Goya
Goya

“Nekrunisani kralj sexy bitova“, “muzički terapeut“, “jedan od utemeljivača ravničarske underground house scene” – samo su neke od mnogo puta korišćenih sintagmi kada se radi o momku koji nam stiže sa zapada Bačke. Goya je na sceni je od 2001. godine. Tada se zaljubio u gramofone i vinyle, te je provodio sate i sate usavršavajući svoju danas besprekornu tehniku mixanja! 2002. godina je za njega označila početak desetogodišnje ere dvojca “Goya&Natasha“, koji je, zbog specifičnog spoja iskustva, energije i najiskrenije ljubavi prema muzici – godinama bio smatran za najbolji DJ dvojac na našim prostorima.

Od 2012. godine Goya nastupa samostalno: nakon perioda melodičnog deep-a, i indie dance-a, danas preferira nešto tvrđi zvuk, pretežno tech house, no, definitivno se za svaki njegov muzički period može reći da se radi(lo) o inteligentnom, modernom zvuku. Tokom svoje karijere, nastupao je sa mnogim značajnim imenima svetske underground scene, a u poslednje vreme, stranci sa kojima je puštao – tražili su b2b sa njim: Marcelo Cura, Manuel De Lorenzi, Adam Touch, Eddie Richards! Već tradicionalno, njegov set zatvara Urban Bug stejdž na Exitu. Originalan muzički ukus, savršena tehnika mixanja i neodoljiv šarm dobitna su formula kojom Goya neprekidno osvaja srca klabera širom Srbije i regiona!

Misha će ove večeri imati dve uloge. Kao DJ će se potruditi da vas na pravi način uvede u proslavu najluđe noći, dok će kao jedan od organizatora konstantno paziti da sve u klubu funkcioniše kako treba.

DJ Buttke
DJ Buttke

DJ-evi Buttke, Pleta, Branko Vuković, Marko Pajković i Nemanja Rudan će imati malo teži zadatak, a to je konstantno držanje pažnje posetiocima svoje sobe 2. Baš zbog toga, ova ekipa DJ-eva je idealna, jer je čini i starija i mlađa ekipa ljudi.

Buttke i Pleta su Novosađani koji su vrlo dobro poznati starijoj ekipi klabera. Devedesetih su bili veoma popularni i čak su ušli u Top 5 DJ-eva domaće scene. Sa preko 20 godina iskustva njihovi setovi nemaju greške.

Marko Pajkovic
Marko Pajkovic

Marko Pajkovic a.k.a. Payke je rodjen i odrastao u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore(ME).  Davne 2005 godine biljezi svoje prve nastupe kao DJ i zaljubljuje se u zvuke house-a. Danas njegove setove ispunjavaju melodije pune groove-a u zanrovskoj varijaciji od deep house-a, preko house-a, do tech house-a odradjene na njemu svojstven nacin.

Rezident je PG Club-a u Podgorici i Sandbox-a na Velikoj plazi u Ulcinju. Svoju prvu veliku sansu dobio je 2012 godine, kada je dijelio stejdz sa Kaiserdisco-m(DE) i DJ Tarkan-om(TR), dok 29.12. ove godine, imace cast da isto ucini i sa Skotskim dvojcem SILICONE SOUL.

Branko Vuković
Branko Vuković

Branko Vuković iz Podgorice, predstavlja mladu nadu muzičke scene, koji na autentičan način gradi sopstveni stil za mix pultom poigravajući se nijansama minimala, tech house-a i deep tech-a pri čemu promoviše novi zvuk sa unikatnim vajbom.

Domaću klupsku scenu osvaja jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja diže atmosferu svakog kluba ili drugog prostora za ples u kome se on nađe. Njegovi setovi osvežavajućih nota, uz koje se đuska, uvek otkriju i poneko iznenađenje koje na savršen način upotpuni svaki njegov nastup. Do sada je zabeležio gostovanja po mnogim klubovima u Srbiji i Crnoj Gori, ali i na nekoliko festivala od kojih izdvaja nastup na EXIT festivalu.

Nemanja Rudan
Nemanja Rudan

Nemanja Rudan će ove večeri nastupiti bez svog b2b drugara Jerry-ja. On je muzikom bavi tek nekoliko godina, ali svojim DJ skilom i odabirom nam je dokazao da to uopšte nije ni važno. Videćemo šta nam je spremio za Novu, da li minimal da li tech ili neku kombinaciju ova dva žanra.

Ulaz će se naplaćivati 1.000 dinara.
🙂 Facebook Event 🙂

01.01.2018 – New Year Trip w/ Space Motion

Za reprizu očekujte progresivno putovanje sa Space Motion-om koji je ove godine izuzetno bio zapažen, kako na domaćoj tako i na svetskoj sceni od kako su ga u više navrata zavrteli Solomun i Nick Warren.

Space Motion
Space Motion

Space Motion je novosadski DJ i producent koji je aktivan na muzičkoj sceni već 16 godina. Njegova muzika poseduje nešto posebno, a kombinacija je deep-a, tech-a, progressive-a i techno-a. Kao producent sarađuje sa izdavačkom kućom Bonzai Records još od 2007. godine, a sarađivao je kako sa domaćim tako i sa inostranim artistima.

Njegovu muziku možete čuti bukvalno u celom svetu, jer ga vrte radio stanice kao što su Frisky Radio, Eilo, Sense.fm, Insomnia.fm, City beat, Slinky.fm, Dance radio Greece,… Takođe je nastupa širom Evrope, čak i u Aziji, a i na najvećim festivalima kod nas i u okruženju.

Ove godine je eksplodirao produkcijski i mnogo ga je kolega i ljudi zapazilo. Njegove radove možete preslušati na njegovom soundcloud kanalu:

Ulaz će se naplaćivati 300 dinara.
Space Motion @Facebook
🙂 Facebook Event 🙂

Prethodni tekstNicole Moudaber proslavlja 50 izdanja MOOD Recordsa kompilacijom
Sledeći tekstGruvi house obojen mračnijim tonovima ovog četvrtka u klubu DOT
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!