Pan-Pot, Diynamic i Drumcode Showcase nastupaju na produženom Novogodišnjem dočeku u Hangaru

Još samo malo!

880
Central Dance Event 2018

Bogat program očekuje ljubitelje elektronske muzike za predstojeće praznike u Hangaru kod Luke Beograd. U okviru petog izdanja Central Dance Event novogodišnje platforme pripremljena su tri događaja za period od 30. decembra 2017. do 1. januara 2018. godine, kao i još jedan 13. januara.

U subotu, 30. decembra nastupiće berlinski dvojac Pan-Pot, poznat po minimalnom, eksperimentalnom zvuku koji je vremenom postao njihov zaštitni znak. Odlučujuća godina za njih je bila 2007, kada su objavili prvi album “Pan-O-Rama”, a mnogi ih smatraju jednima od najboljih producenata, zbog njihovog vanvremenskog stila. Di-džej setovi im zavise od energije publike pred kojom nastupaju i bez ograničenja mogu da prelaze iz tehna u haus i sve između ova dva žanra. Sve to možemo da očekujemo i na nastupu u prednovogodišnjoj noći. Domaća podrška će im biti Marko Milosavljević i Lea Dobričić, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder.

Central Dance Event 2018 Pan Pot Lea Dobricic Marko Milosavljevic Flooder Hangar

U Novu godinu ljubitelje elektronske muzike uvešće članovi Diynamic Showcase-a, Kollektiv Turmstrasse live, Magdalena i Lehar, kao i domaći predstavnik Kristijan Molnar. Diynamic izdavačku kuću osnovali su Solomun i Adriano Trolio pre 11 godina i jedna je od najvećih na svetskoj elektronskoj sceni. Lehar, producent i DJ poznat po emotivnim kompozicijama i setovima za sebe kaže da i dalje uspeva da sačuva mladalačku strast prema muzici, žurkama i uživa kada vidi osmehe koje izaziva dok je na sceni, a pred dolazak u Beograd poručuje: “Poslednji put kada sam nastupao u Beogradu odlično sam se proveo i siguran sam da će i ova žurka biti posebna. Srećan sam što zatvaram ovaj događaj, a možda odsviram set i na afterparty-ju?! Videćemo“.

Ceo intervju sa Leharom možete pročitati ovde.

Diynamic Showcase Central Dance Event 2018 Hangar

U prvoj večeri Nove godine, na sceni će se naći Drumcode Showcase, koji predstavljaju Ilario Alicante i Dense & Pika, a pridružiće im se Ilija Đoković. Ilario Alicante, čovek koji se na prvi pogled zaljubio u house muziku i hiljadu njenih nijansi, od latino-hispano do minimal-elektro zvuka, posvetio je svoj produkcijski stil ovim ritmovima. Ovog meseca objavio je novo izdanje “Figures & Echoes” za Drumcode etiketu i s nestrpljenjem iščekuje prvi nastup u Beogradu: “Najviše se radujem energiji ljudi! Od mnogih sam čuo kako je ovde publika neverovatna i jedva čekam da se lično uverim u to. Svi koji dođu na žurku mogu da očekuju da će biti ispunjeni velikom količinom pozitivne energije koja će im pomoći da ostvare sve što požele u 2018. godini“.

Drumcode

Poslednji događaj Central Dance Event-a je zakazan za 13. januar 2018. godine, kada će nastupiti Anja Schneider, DJ, producent, radio voditelj, suvlasnik etikete Mobilee i Rodriguez Jr, nekadašnja polovina elektro benda The Youngsters. Oni će izvesti live nastup prvi put pred beogradskom pubilkom, koriseći vintage sintisajzer, klavijaturu i drugu analognu opremu. Domaću podršku pružiće im Bokee, Marko Vuković i Joma Maja.

Anja Schneider Rodriguez Jr.

Pojedinačne karte, kao i kompleti ulaznica, za Central Dance Event nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix.

Facebook Event