Faith In Feet 12. januara u klubu DOT

Faith in feet

Novi format žurki Faith In Feet u okviru kojeg nastupaju Andrew Meller, Wise D & Kobe i Monochromatic, uz MC Egde-a, stiže večeras u DOT. Svojim nepogrešivim muzičkim izborom (ovde unaci iz njihovih biografija neke pravce) nateraće vas na višečasovni ples. Zato spremite odgovarujuću obuću and Have Some Faith In Feet.

DJ Kinetik na sceni prisutan je preko 13 godina kroz Drum & Bass. Mnoge velike etikete poput Critical, Breed12Inches, Cause 4 Concern, Sinuous, Basswerk potpisale su njegove trake koje su se vrtele na prestižnim radio stanicama kao što su kultni BBC radio 1, BBC 1Xtra, Ministry Of Sound Radio. A prvi izlet u House produkcijske vode biva zabeležen u radijskom etru na moskovskom radiju Megapolis.

MC Edge prisutan na sceni 16 godina i tokom ove duge karijere ostavio jet raga u Hip-Hop vodama albumom prevencem kao Fast Flowz frontmen 2005e, a zatim udvostručio bpm-ove i prešaltovao se na Drum & Bass gde beleži izdanje na vinylu za Nemački Basswerk. Nastupao je kao MC podrška mnogim stranim DJ-evima kao što su Icicle, SpectraSoul, Roni Size, Prolix, Lenzman, Submorphics,… Preko Tech House zvuka nastupa od 2010e uporedo sa DNB angažmanima, a od prošle godine i učestalije što na ASAP-u u Pančevu, što na Sunday Beatu. Kada je u pitanju Tech House i House zvuk u budućnosti ponudiće domaćoj sceni nešto na šta ljudi nisu navikli kada je ovaj žanr u pitanju – DJ + MC dvojac.

Wise D & Kobe su domaći DJ duo koji spadaja u jedan od najkvalitetnijih i najiskusnijih tandema u regionu! 15 godina zakivaju kako svojim energičnim b2b setovima tako i moćnom produkcijom čija su izdanja potpisana za velike svetske lejblove poput: Toolroom Records, Glasgow Underground, Great Stuff, Lapsus Music.

Andrew Meller na sceni je prisutan od 2009. godine, kada je zajedno sa Robertom Zigraijem (TKNO) pokrenuo projekat ReWire. Kako je vreme prolazilo i zvuk se menjao, rešili su da svako pođe svojim putem kada je 2014. nastao projekat Andrew Meller. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Njegov moto je – Koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad – s toga znate šta možete očekivati slušajući ga.

Prethodni tekstCDE FINALE: Anja Schneider i Rodriguez Jr.
Sledeći tekstTechno After Srpske nove u klubu Share
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!