Techno After Srpske nove u klubu Share

414
Techno After Hours Srpska nova godina Share

Ovog nedeljnog jutra, nakon dočeka Srpske nove godine oko 6 ujutru, provod se nastavlja u klubu Share, a gosti Techno After Hoursa biće Mare Rejv Olupine i Sharky.

Nakon 15 godina sakupljanja iskustva u klabingu Mare odlučuje da započne DJ karijeru. Ljubav prema techno muzici, vinylima i undergroundu ga je dovela tu gde je sada, dok on konstantno širi svoje vidike, preslušavanjem nove muzike i usavršavanjem DJ skilla. Deo je organizacije Rejv Olupine i do sada je na njihovim žurkama uživalo mnogo ljudi, a posebno u njegovom groove beatu.

Techno After Hours Mare Rejv Olupine Sharky Srpska nova godina Share

Sharky je odavno otkrio da je muzika njegova najveća strast. Njegova prva iskustva bila su vezana za sviranje bubnjeva, što mu je pomoglo da razvije i usavrši osećaj za ritam i groove. Međutim, 1989. godine je počeo da vrti ploče kao u poznatom beogradskom klubu Mašinac, čija je publika kasnih 80-ih uglavnom bila fokusirana na heavy metal. Od tada, nastupao je u brojnim manjim klubovima u Beogradu. Eksperimentisao je sa različitim žanrovima i stilovima, kao što su metal, jazz, bluz i latino. 2001. se definitivno okreće elektronskoj muzici. Koristeći ranija iskustva, pronašao je vrlo specifičan način miksovanja i zvuk koji se može karakterisati kao varijacija između žanrova kao što su minimal techno, break beat i deep house. Vrlo upečatljiv i poseban zvuk, zajedno sa čistom i duboko vođenom i razvijenom muzičkom pričom ispričanom pomoću razrađene i egzotične tehnike, doneo mu je veću popularnost.

Ulaz će se naplaćivati 300 dinara.

Mare Rejv Olupine @Facebook
Sharky @Facebook

Facebook Event