Tvdr techno poput betona ovog petka u klubu DOT

Sugar Lobby Concrete DJz DOT techno

Uplovite u nastupajući vikend žurkom u DOT-u ovog petka! Trake za pultom vrteće dva člana beogradskog kolektiva Concrete DJzLuka Concrete b2b Bojan Vukmirović, a čućete i Sugar Lobby. Ukoliko volite techno tvrd poput betona onda vaša noćna stanica 2. februara mora biti klub DOT.

Bojan Vukmirovic Luka Concrete Sugar Lobby DOT

Pravilo da dame imaju prednost, važiće i u DOT-u ovog petka. Naime, Slađana Cirjak, a.k.a. Sugar Lobby, započeće žurku od samog starta sa tvrdim technom. Sugar Lobby prisutna je na andergraund sceni više od 10 godina, a njena izdanja našla su se na lejblovima poput !Organism, Tauten, Lunar Limited. Od uraganske ženske energije koju Sugar Lobby nosi u sebi, a koja se ogleda u njenim setovima sa dosta perkusija, sigurno nećete ostati ravnodušni! Poslušajte njene podscast-ove i DJ setove u toku zagrevanja za ovu žurku:

Ovaj etablirani techno duo, koga čine Luka i Bojan, u petak će pružiti iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi. Bojan Vukmirović, veoma znan beogradskoj publici, osim DJ-inga bavi se i produkcijom, a njegove trake izdavane su od strane mnogih kuća poput Reload Black, Naked Lunch, Eclipse Recordings. Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj DJ i producentskoj sceni: u toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su 4 samostalna EP izdanja na ploči i više od 20 kolaboracija sa drugim DJ-evima na sceni. Međutim, najbolja najava obojice DJ-eva jesu njihovi soundcloud nalozi:

Sugar Lobby @Facebook
Bojan Vukmirović @Facebook
Luka Concrete @Facebook

Facebook Event

Prethodni tekstVolite vi DISCO, samo što toga niste ni svesni!
Sledeći tekstKraftwerk, LCD Soundsystem i Latroit osvojili Grammy nagrade