Easy Tiger predstavlja: Okain / 19.04.2018 / @Mladost

300
Okain Mladost

Easy Tiger i Marko Nastić u aprilu dovode Samuela Okain Thalmanna poznatijeg kao Okain, redovnog gosta ovog serijala, dj-a koji je među prvima gostovao na Easy Tiger žurkama. Okain je deo talasa umetnika koji su počeli da vrte ploče i produciraju muziku pre 15 godina u Parizu. Njegovo prvo izdanje je izašlo 2007. godine i lansiralo karijeru uzbudljivog novog zvuka u elektronskoj muzici. Pored toga što je radio u eminentnim svetskim klubovima, kao što su Panorama, Fabric itd., učestvovao je u mnogim projektima poput “Handycraft”, pseudonim koji je koristio u saradnji sa Paul Ritch-om pre mnogo godina.

Okain Mladost

Ono što je najvažnije je da je ostao veran svom zvuku sa redovnim izdanjima na label-ovima kao što su Tsuba, Bpitch Control i najnovija na Dogmatik-u i Infuse-u (Fuse London). Kada se presilo u Berlin 2011. pokrenuo je svoju izavačku kuću “Talman Records” gde može slobodno da izdaje muziku koju voli.

Ovo je prava prilika da čujete ovog impresivnog i raznovrsnog selektora kao i sve popularnijeg producenta, zajedno sa Nastićem19. aprila u klubu Mladost. Karte će biti dostupne na ulazu kluba po ceni od 400 rsd.