Kristijan Molnar još jednom ima sjajnog gosta u klubu DOT

369
DOT Kristijan Molnar Benjamin Fröhlich

Pripremite se za još jedno muzičko putovanje kroz vreme i prostor, na koje će vas u petak, 20. aprila, u DOT-u povesti Benjamin Fröhlich i Kristijan Molnar!

Direktno iz Minhena dolazi DJ i producent Benjamin Fröhlich koji specifičnim umetničkim senzibilitetom stvara magičnu atmosferu na svakoj žurci. Benjaminov rad je pravi primer uspeha koji proizlazi iz spoja talenta i nemačke radne etike. Sve je počelo tako što je Benjamin ogranizovao žurke pre cca 10 godina, a nakon toga i osnivanjem prodavnice ploča- Play Record. Svoju posvećenost muzici Benjamina je odvelo do pultova prestižnih evropskih i svetskih klubova, ali se on ovde nije zaustavio. Sa prijateljem Tom Bioly-jem osniva undeground etiketu Permanent VacationPod okriljem ove etikete sada objavljuju imena poput Mano Le Tough, John Talabot, Lake People, Todd Terje. Benjamin eksperimentiše sa techno i house žanrovima, često začinjavajući sa super plesnim disco zvucima.

Osoba sa naše scene sličnog senzibiliteta Benjaminu svakako je Kristijan Molnar, koji će mu u petak i pružati podršku. Kristijan je tvorac Christallization Radio Show-a, pokrenut sa idejom promovisanja elektronske muzike u Srbiji. Na sceni od 2006. godine, Kristijan se profilisao kao DJ alternativnog duha i energičnih allnighter žurki. Njegovi setovi odišu melodičnim technom, NYC house-om, ali i discom, soulom i new waveom. Nastupao je na mnogobrojnim klupskim i festivalskim žurkama širom Evrope.

Vidimo se!