Otkriven Line-Up Moondance festivala 2018

Nagrađivani techno festival vraća se od 9. do 12. avgusta 2018. godine u ambijent srednjovjekovne kule Kamerlengo u Trogiru, u do sada najjačem sastavu!

Moondance festival Kamerlengo Fortress Trogir Croatia

Savršeni spoj beskompromisnog techna i fantastične lokacije lansirao je Moondance festival tokom dosadašnjih pet izdanja u neslućene visine i ucrtao ga na kartu svakog pravog ljubitelja techna. Iako će ovogodišnje izdanje biti najveće do sada, organizatori će se pobrinuti da zadrže svoju prepoznatljivu intimnu i opuštenu atmosferu po kojoj je festival poznat.

Moondance je avantura za sva čula. Zidovima Kamerlenga odzvanjaju mračni, duboki, hipnotički zvukovi, stvarajući jedinstvenu emocionalnu vibraciju. Svaki detalj je pažljivo oblikovan – od vrhunskog razglasa, rasvete, vizuelnih instalacija,… Festival ima opušten, demokratski ugođaj, jedinstven među elektronskim festivalima, a VIP prostor uopšte ne postoji!

Cene ulaznica održavaju se prihvatljivima kako bi Moondance bio dostupan svima. Moondance fanovi mogu uživati u čistoj energiji i kreativnosti techno DJ-eva i umetnika koji nastupaju uživo sa „hrpama mašina“, pružajući jedinstveno iskustvo koje briše granice između koncerta i plesnog događaja.

Ovogodišnji line-up predstavlja crème de la crème underground techna:

DYSTOPIAN NIGHT – jedan od vodećih elektronskih brendova koji uključuje produkcijsku kuću, booking agenciju i izvođače po prvi put nastupa na Moondance Festivalu gde će predstaviti najbolje iz žanra:

Rødhåd – trenutno jedan od najinovativnijih tvoraca i DJ-eva elektronske muzike.

Rødhåd Moondance festival 2018

Radio Slave – berlinski DJ i producent koji se svojim posebnim stilom nametnuo kao jedan od vodećih techno umetnika.

Radio Slave Moondance festival 2018

Monoloc – njegov vrtoglavi uspon počeo je izdanjem na Dixonovoj etiketi Innervissions kada je postao jedan od predvodnika žanra.

Monoloc Moondance festival 2018

TRESOR SHOWCASE – saradnja s najznačajnijim techno klubom u istoriji nastavlja se i ove godine kada će berlinski Tresor predstaviti najbolje od najboljeg.

K-HAND – poznatija kao „prva dama Detroita“ multimedijalna je izvođačica koja se odlično snalazi u industriji kojom dominiraju muškarci.

K-HAND Moondance festival 2018

Jonas Kopp – prvo ime argentinske techno scene i jedan od prvaka Tresor etikete dolazi na Moondance drugu godinu za redom nakon što je prošle godine nagrađen ovacijama.

Jonas Kopp Moondance festival 2018

The Analogue Cops – berlinski techno pankeri čiji live nastup mnogi opisuju kao najveće osveženje na techno sceni odmah nakon prvog nastupa na Moondanceu 2015. dobili su status rezidentnih izvođača.

The Analogue Cops Moondance festival 2018

Handmade – najbolje čuvana tajna Tresora odnedavno više nije tajna. Ovaj DJ posebnog stila svojom unikatnom selekcijom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Handmade Moondance festival 2018

KiNK – nekoliko godina za redom najbolji svetski elektronski live act nastupiće prvi put na Moondance festivalu.

KiNK Moondance festival 2018

Francesco Tristano – sjajan umjetnik koji kombinuje karijeru u klasičnoj muzici sa onom na live elektronskim nastupima, prvi put u regionu.

Francesco Tristano Moondance festival 2018

Eduardo de la Calle – jedan od najnaprednijih producenata i izvođača elektronske muzike koji je godinama u izolaciji brusio svoj jedinstveni stil.

Eduardo de la Calle Moondance festival 2018

Kompletan line up sa regionalnim izvođačima biće objavljen u junu.

Promo turneja “Road 2 Moondance” nastavlja se 27. aprila u primoštenskoj Aurori, 11. maja u klubu Fabrique u Banjaluci i 19. maja u osječkom klubu Oxygen!

Povoljne regionalne ulaznice po Advance cijeni od 249 kn (oko 33 evra) dostupne su putem sajta Ticketshop.hr.

Prethodni tekstButch i Der Dritte Raum oduševili domaće klabere!
Sledeći tekstRecenzija žurke | Topljenje: Butch | Der Dritte Raum | Goya | Dee