Počele prijave za Topljenje DJ konkurs

905
Topljenje DJ konkurs

Traže se mladi, talentovani DJ-evi koji će imati priliku da otvore letnje Topljenje i nastupe rame uz rame sa Oliver Huntemann-om i Victor Ruiz-om.

Ovim putem želimo da pozovemo sve neafirmisane umetnice i umetnike, da ispune svoj san i podele DJ pult sa velikanima naše i svetske elektronske muzičke scene. Očekujemo da pobednici dobro iskoriste svoju šansu i nastave da grade svoju karijeru, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Topljenje Oliver Huntemann Victor Ruiz Open Air

Kako biste se prijavili na konkurs potrebno je da pošaljete:
– Ime i prezime
– Umetničko ime / ime pod kojim nastupate
– Download link svog miksa dužine između 20 i 30 minuta, kao i tracklist na mail topljenje@gmail.com najkasnije do 06. maja!

Žiri će odabrati mikseve koji će biti objavljeni na Topljenje Facebook stranici 07. maja. Potrebno je da svaki učesnik od trenutka objave miksa sakupi što više bodova kako bi obezbedio sebi mesto u Top 10 mikseva (lajk = 1 bod, komentar = 2 boda, PUBLIC share uz hashtag #žestokotopljenje = 3 boda). Glasanje traje do 14. maja! Od svih poslatih mikseva žiri će odabrati 5 finalista, koji će se takmičiti u finalu koje će se održati u Nula Pet – 0.5 baru 23. maja na Dnevnom Rejvu!

Podsećamo vas da je trenutna cena ulaznica letnjeg Topljenja 1.190 rsd za regularne i 1.690 rsd za VIP. Ulaznice dostupne na Eventim Serbia, GIGS TIX i DD Tickets ili putem ovog linka.