Ruski hitmejkeri Filatov & Karas te pozivaju na R:EVOL:UTION festival

880
Revolution festival

Kreatori neverovatnih hitova “Time Won’t Wait”,  “Tell It To  My Heart” i jednog od najslušanijih remiksa današnjice koji ih je doveo na prva mesta top lista “Don’t Be So Shy”, Filatov & Karas te pozivaju na R:EVOL:UTION festival:

Filatov & Karas at Revolution Festival 2018

Filatov & Karas are inviting you to join us in the mission of sharing love✌️Join the Revolution ???_Tickets: bit.ly/R2018Tickets

Gepostet von Revolution Festival Timișoara am Donnerstag, 26. April 2018

Filatov & Karas su elektronski pop duo čiji hitovi na YouTube-u premašuju spektakularnih 120 miliona pregleda. Nakon 10 godina neprestanog solo touringa, Alex Karas i Dimitri Filatov su 2012. odlučili da udruže snage. Sada izdaju trake za prestižne etikete Ultra Music i Warner Music Russia i beleže vrtoglav uspeh. Nastupajući na prestižnim festivalima poput Tomorrowland-a, WKND festivala i Tinderboxasu vinuli su se u visine i postal jedni od omiljenih festivalskih izvođača.

2015. godine njihov remiks singl “The Good, The Bad and The Crazy” bio je na vrhu iTunes top lista, nakon čega je usledio i legendarni remix “Don’t Be So Shy” koji je osvojio platinasti tiraž. Poslednji hit “Time Won’t Wait” nalazi se na listi 50 Shazam najtraženijih singlova čiji broj pregleda premašuje 60 miliona.

Kreatori neverovatnih hitova imaće čast da zatvore Main stage R:EVOL:UTION festivala, kada će upriličiti žurku za pamćenje.

R:EVOL:UTION Festival biće održan od 31. maja do 2. juna u Temišvaru koji se nalazi na svega 144 km od Novog Sada i Beograda.

Tokom nezabroavna tri dana i tri noći posetioci će imati jedinstvenu priliku da uživaju u nastupima izvođača kao što su Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Filatov & Karas, 1000mods, Raresh, Nicole Moudaber, Marko Nastić, Barac b2b Gescu i još preko 200 izvođača na više od 7 programskih lokacija.

Cena trodnevne ulaznice za festival iznosi 4.500 dinara dok je paket koji obuhvata trodnevnu ulaznicu za festival i kamp dostupan za svega 4.990 dinara na prodajnim mestima GigsTixa i na sajtu www.gigstix.com.