DJ ZVEZDE svetske elektronske scene za nekoliko dana u Zagrebu

welovesound 2018

Nekoliko nas dana deli do #WELOVESOUND festivala. Zagreb se može pohvaliti izvrsnim DJ zvezdama koje će u subotu, 2. juna od 18 sati nastupiti na Velikom jezeru Jarun. Naime, Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Jackmaster i Sonja Moonear gosti su svih vodećih svetskih festivala i brojnih muzičkih događaja.

Dobri poznavoci muzike nastupe ovih DJ zvijezda opisuju kao nezaboravne, s posebnim naglaskom na izvrstan zvuk i produkciju koja ih prati. Tako će biti i na drugom izdanju zagrebačkog festivala, na prekrasnoj lokaciji na Velikom Jarunskom Jezeru. Sama lokacija bit će uređena u skladu s okruženjem, uz diskretne svjetlosne efekte koji će se izvrsno uklopiti u zelenilo koje ju okružuje. Posebna se pažnja posvećuje vrhunskom zvuku, a svi VIP kapaciteti festivala su rasprodani.

The Martinez Brothers trenutno su jedni od najtraženijih svetskih DJ-a. Atraktivni Chris i Steven poslednjih su godina jedna od najpoznatijih imena elektroničke glazbe, a nastupaju u vodećim svetskim klubovima kao što je DC10 na Ibizi ili pak festivalima kao što su Time Warp i Ultra festival.

 the martinez brothers we love sound

Ricardo Villalobos ima posebno mesto na svetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima širom sveta Ricardo predstavlja večnu inspiraciju, a posetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj muzici.

Sonja Moonear jedna od tri najtraženije DJ-ice sveta. Rođena među švicarskim Alpama, već se u svojoj četvrtoj godini susrela sa svojim prvim instrumentom, klavirom, kojeg je i kasnije, uz klasičnu muziku i studirala na muzičkoj akademiji. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowiea, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsko i njemačko klubsko podzemlje te zaronila u vrtlog elektronske glazbe.

Jackmaster je mladi škotski DJ prema izboru slušatelja i fanova Resident Advisora izabran za drugog najboljeg DJ-a u svetu 2016. godine. Također, dobitnik je nagrade ‘Best DJ’ na Best of British Awards dodjeli nagrada. 2014. postao je treći DJ rezident domaćin londonskog kluba XOYO te kluba DC10 na Ibizi.

we love sound timetable

Željnima daljnjeg plesa i provoda, nakon plesa na Jarunu, na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best.

Pratite festival na socijalnim mrežama. Iz Beograda je za fanove organiziran i party bus o čijem polasku i povratku te ceni putovanja možete vise saznati na Facebook eventu.

Ulaznice po posebnoj ceni za grupe, 5+1, 9+1 I regularne festivalske ulaznice dostupne su u sustavima Ticketshop.rs online trgovine, prodajnih mesta ili putem web stranice festivala.

Prethodni tekstHeineken organizuje besplatan prevoz za NOVI elektronski festival – Dance Park
Sledeći tekstOtvaranje letnjeg Social Cluba – ADA KALEH u Beogradu!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!