Heineken organizuje besplatan prevoz za NOVI elektronski festival – Dance Park

477
Dance Park festival

Heineken Srbija i Dance Park obezbedili su besplatan prevoz iz Beograda i Novog Sada do Dance Park festivala i nazad za ukupno 200 ljubitelja dance muzike. Festival će biti održan na parkingu Fashion Outlet centra u Inđiji od 8 do 9. juna, a svakog dana 100 posetilaca imaće priliku da se besplatno preveze do festivala, ali i da se vrate kući.

Svi oni koji žele da se opuste i ne razmišljaju o prevozu mogu da se prijave putem mejla [email protected] U mejlu je potrebno da napišete vaše ime i prezime, naglasite za koji dan vam je potreban prevoz i sa koje lokacije – Beograd ili Novi Sad.

Dance Park festival Green Love festival

Polasci iz Beograda su sa parkinga ispred Štark Arene u Bulevaru Zorana Đinđića (prekoputa velike lopte), a iz Novog Sada polasci su sa parkinga ispred restorana Zlatna medalja. Oba dana autobusi će sa ovih stajališta polaziti između 20 i 21 čas, a sa Festivala za Beograd i Novi Sad od 05 i 07.30 časova.

Besplatan prevoz organizovan je u okviru “Društvo ko vozi kući” kampanje koju Heineken Srbija sprovodi više godina promovišući odgovornu konzumaciju sa ciljem podizanje svesti građana o ličnoj odgovornosti i ponašanju u saobraćaju.

Prijavite se za besplatan prevoz i pripremite se za istorijski rejv na otvorenom uz 30 fantastičnih DJ-eva kao što su UMEK, Ten Walls, Oxia, Reinier Zonneveld, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, Petar Dundov, Aleksandra Duende, Danijel Čehranov aka Last95, i TKNO b2b Andrew Meller, Dee, Goya i mnogi drugi.

Sve informacije o festivalu pratite putem zvaničnih Facebook i Instagram stranica Dance Park festivala. Early bird dvodnevne ulaznice u prodaji na ovom linku.