Apgrade Weekend paket za istinske rejvere: 5 dana za 29 evra!

904
Apgrade 2018 paket akcija

Ove godine Apgrade Weekend održaće se dva puta, u junu i septembru, a ukupno će trajati pet dana tokom kojih će kroz Beograd proći lideri svetske elektronske scene, ali i neka od najaktuelnijih imena na svetskoj i domaćoj sceni. Već 1. i 2. juna žurke su u kultnoj Barutani, a od 6. do 8. septembra u dobro poznatom Apgrade rovu ispod Vojnog muzeja. Junski Apgrade Weekend pokreće sezonu velikih događaja i festivala u regionu, a septembarski je njena kulminacija i veliko finale. Zajedno čine pet dana vrhunskog rejva na najfascinantnijoj lokaciji u srcu Beograda!

Sve to potrebno je izdržati fizički, ali i finansijski, pa je Apgrade za najvernije fanove i istinski ljubitelje muzike spremio akciju A2 – Apgrade na kvadrat uz ograničen broj paketa koji sadrže ulaznice za oba Apgrade vikenda, odnosno za svih pet dana i to po ceni od samo 3.480 dinara za parter i 4.980 dinara za VIP! Ponuda važi i za postojeće vlasnike dvodnevnih kompleta za junski Apgrade Weekend koji se prodaju po ceni od 1590 dinara, odnosno 2290 za VIP, i koji će na blagajni uz pokazanu ulaznicu moći da doplate još samo 1890 dinara ili 2690 dinara za VIP za još tri dana sa najvećim zvezdama elektronske muzike! Ponuda je ograničena brojem, a važiće najkasnije do 31. maja, odnosno do prve objave dosad najjačeg programa trodnevnog septembarskog Apgrade Weekenda. Nakon što prođe junski, u prodaji će moći i odvojeno da se kupe ulaznice za septembarski Apgrade Weekend, ali po ceni višoj od trenutne akcijske.

U Barutani 1. juna nastupaju vicešampion poslednje RA liste i glazgovski mjuzikmanijak Jackmaster i francuska elektro diva čiji zvuk danas ponovo dominira svetskom scenom – Miss Kittin, dok ih sutradan 2. juna slede Kristian Beyer u DJ formatu famoznog nemačkog tandema Âme i tehno inovator Ostgut Ton etikete i rezident Berghaina Answer Code Request! Ubitačni junski sastav, pojačaće i Marko Milosavljević i Feloneezy, a vikend ulaznice koštaju 1590 din za Parter i 2290 din za VIP Terasu, dok su jednodnevne 990 dinara za Parter i 1390 dinara za VIP i prodaju se na blagajnama i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.

Apgrade Weekend in June!
Apgrade Weekend in June!

Na Apgrade događajima u Beogradu u prethodne tri godine slušali smo vodeće izvođače globalne elektronske scene kao što su Sven Väth, Richie Hawtin, Solomun, Amelie Lens, Nicolas Jaar, Dixon, Miss Kittin, Modeselektor, Tale of Us, Ben Klock, Marcel Dettmann, Chris Liebing, Loco Dice, Recondite, DJ Tennis, Tiga, Guy Gerber, Michael Mayer, Function, Agoria i mnogi drugi.