Jeste li spremni za Rave Ship?

1198
Rave Ship On Trip

Da li ste ikad zamišljali da plovite gradom i uz omiljenu elektronsku muziku uživate u prelepom pogledu na Kalemegdan, most na Adi, obale i prelepu panoramu Beograda?

29. juna, sa domaćim zvezdama Divolly & Markward-om, krstarimo našim glavnim gradom i zajedno sa vama stvaramo jednu potpuno novu i originalnu dimenziju zabave! Novi party brend Rave Ship On Trip otvoriće sezonu na novom modernom brodu na 2 nivoa!

Rave Ship On Trip Divolly & Markward Micky Demente David T Boy

Prva žurka će trajati pet sati, dok nas tokom leta na rejv brodu očekuju i Sunset žurke. Pored glavnih zvezda večeri slušaćemo i našeg rezidenta Micky Demente-a, kao i David T Boy-a koji je nedavno izbacio spot za numeru “Make It True”, urađenu u saradnji sa Kid Vibes-om, a možete ga pogledati na ovom linku.

Program počinje u 23h i brod će do ponoći biti usidren. Sledi tročasovno kristarenje gradom, nakon koga se vraćamo u luku i nastavljamo zabavu još sat vremena do 04h ujutru. Više informacija možete dobiti pozivanjem broja 0612071598, ali i online preko Facebook i Instagram profila. Ulaz će se naplaćivati 400 dinara.

Facebook Event