Letnje Topljenje uspešno završeno, Boris Brejcha sledeći topi Beograd

758
Topljenje Victor Ruiz Oliver Huntemann recenzija

U punom Atrijumu Beogradskog sajma preko 2.000 ljudi uživalo je na još jednom letnjem Open Air spektaklu koji se održalo 1. juna uz podršku Heinekena u organizaciji Topljenja!

Veče je započeo pobednik DJ konkursa Tarik Alić, uz lagani groove, na koji se savršeno nadovezao Marko Vuković napravivši uvertiru pred eksplozivni set Victor Ruiz-a. Uz puno iznenađenja i ogromne energije kojom je podigao publiku i doveo do tačke topljenja Oliver Huntemann je napravio fuziju specifičnih zvukova i ponovo izazvao oduševljenje kod posetilaca i opravdao sva očekivanja, a veče je tvrdim setom zaokružila miljenica domaće publike Kristina Lalić.

Topljenje Victor Ruiz recenzija

Organizatori se zahvaljuju svim posetiocima i prijateljima na sjajnoj energiji i ukazanom poverenju i najavljuju sledeće Topljenje 24. novembra gde će nastupati mastermajnd high-tech minimal zvuka Boris Brejcha zajedno sa predstavnicima “Fckng Serious“ etikete Ann Clue i Deniz Bulom.

Topljenje Oliver Huntemann recenzija

Ulaznice za “Topljenje – Boris Brejcha Showcase” su dostupne po promotivnoj ceni od 1.190 rsd za regularne i 1.690 rsd za VIP na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa i DD ticketsa ili putem ovog linka.

Photos: Marija Popović