Pre nastupa na Sonus festivalu, Butch izbacio letnju Top listu

Butch

Kako je leto već uveliko počelo i festivalska sezona u ozbiljnom zamahu, zamolili smo, prema izboru brojnih fanova širom sveta, jednog od omiljenih selektora house muzike, Butch-a da sastavi letnu muzičku listu pre njegovog debitantskog nastupa na ovogodišnjem Sonus festivalu. Želeći vam predstaviti malo drukčiji izbor od klasične playliste za vruće letne dane, Butch je odlučio izabrati njegovih najdražih 25 hip-hop numera savršenih za duge letne noći i lenje dane.

Na pitanje zašto su se baš ovi trackovi našli na njegovoj letnjoj muzičkoj listi, Butch je naveo: “Hteo sam s vama podeliti neke od meni jako dragih numera koje volim slušati kada nisam na turneji ili u studiju. Osećam se nekako nostalgično kad čujem dobar stari hip-hop. Ova playlista je za slušanje u autu, kancelariji, na afteru ili nakon partijanja.

Butch je house i techno DJ iz Nemačke čije produkcijske radove u svojim setovima puštaju neki od najeminentnijih izvođača na svetskoj sceni, od Sven Väth-a, Ricardo Villalobos-a i Seth Troxler-a. Butch-ovi setovi isprepletani su house i techno zvkovima, ali vrlo često zalaze i u mnoge druge stilove. Butch je prema izboru „Groove and Raveline“ magazina proglašen najboljim producentom 2 godine zaredom, a njegove rezidenture u poznatim klubovima kao što su Sankeys Ibiza i Robert Johnson u Nemačkoj govore o njegovoj popularnosti među fanovima.

Sonus festival 2018 Butch

Ove godine Butch će po prvi put nastupiti na paškom Sonus festivalu, po izboru fanova, najboljem hrvatskom festivalu. Na 6. izdanju Sonusa, koje će se održati od 19. do 23. avgusta, Butch će se priključiti nekim od najjačih imena elektronske scene današnjice: Peggy Gou, Maceo Plex, Richie Hawtin, Amelie Lens i Seth Troxler su samo neka od 70 imena bogatog programa. Smešten na plaži Zrće, samo nekoliko metara od prelepog Jadranskog mora, Sonus je idealan spoj zabave, plesa, uživanja u kvalitetnoj muzici i odmora na ostrvu Pag.

Summer Breeze – The Isley Brothers

Dr. Dre – Let Me Ride

N.E.R.D – Lapdance

Notorious BIG- Nasty Boy

Mase & Total – Tell Me What You Want

Method Man feat. Mary J. Blige – All I Need

Jodeci – Freek’N You

NTM – Laisse Pas Traîner Ton Fils

Zhané – Hey Mr. Dj

Luxury Cococure – Maxwell

Musiq Soulchild – Mary Go Round

Mya feat. Jay Z – Best Of Me (Part 2)

K.P. & Envyi – Swing My Way

LL Cool J feat. Boyz II Men – Hey Lover

Donell Jones – Shorty Got Her Eyes On Me

2pac – All Eyez On Me

Snoopy Dogg – Gin & Juice

OutKast – Git Up, Git Out

Goodie Mob – Black Ice

N.E.R.D. – Hot-n-Fun

Ice Cube – It Was A Good Day

DMX – How’s It Goin’ Down

Kool & The Gang – Summer Madness

Sonus festival će se održati od 19. do 23.8. i trenutno su u prodaji povoljnije ulaznice za regionalne posetioce po ceni od 670 kn (oko 90 evra). Kako biste kupili kartu ili saznali ceo program Sonus festivala 2018, posetite ovaj link.

Sonus festival @Facebook @Event @Instagram @Ulaznice @Viber

Prethodni tekstINTERVJU | Phill & Dansmore: „Album za nas predstavlja jednu vrstu sazrevanja“
Sledeći tekstPridružite se „Naissus Charity – Svi za Acka!“ događaju