Legendarni Papa Sven oduševio fanove po drugi put

Danas još veća gužva u Vrnjačkoj Banji

557
Lovefest 2018 Fire Stage recenzija

Drugi dan festivala ljubavi prošao je u znaku nastupa najvećih imena elekotrnske muzike na svih 5 festivalskih bina. Zabava je počela tačno u podne na VODAVODA H2O Stage-u odakle se pozitivna atmosfera prenela na ostale, večernje bine.

Fire Stage u plamenu Cocoon ekipe

Ilario Alicante LIVE 🤩 Šta nam radi batica, bravo mu ga!! 🤜🤛

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Freitag, 3. August 2018

Najveći utisak ostavili su techno velikani, pa se na Fire Stage-u izdvojio Papa Sven koji posle veličanstvenog tročasovnog seta nije skrivao svoje iskrene emocije i oduševljenje. Ilario Alicante, jedan od miljenika mlade rejv publike potpuno je opravdao zadata očekivanja, a muzika iskusnog Marcel Dettmann-a do jutarnjih časova zadržala je i one najumornije.

PREISKUSNI Sven Väth!! 😍 OPALAC! 😎

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Freitag, 3. August 2018

Ultra Energy i Smirnoff Blow Stage obeleženi setovima za pamćenje
Ultra Energy bina, sinoć je bila popunjena do poslednjeg mesta jer su se svojim savršenim muzičkim izborom nadovezivali Luke Hess, Roi Perez i fantastična ekipa DJ-eva iz Hrvatske, a na Smirnoff Blow bini legendarni nastupili su legendarni Derrick May, kao i Kenny Larkin.

Lovefest 2018 Blow Stage recenzija
Blow Stage @ Lovefest 2018 | Photo: Marko Obradović Edge

Danas smo na pola puta, a po poslednjim prognozama, večeras se očekuje nezapamćena posećenost i lepo vreme. Najveću festivalsku Fire binu zatvoriće jedno od najtraženijih svetskih imena Jamie Jones, čije izvođenje domaći klaberi već mesecima unazad sa nestrpljenjem iščekuju.

Jack Daniel’s 99 Stage host makedonskog kluba Epicentar
99 Stage, koji je proglašen za najintimnije mesto i nezaboravan provod na festivalu, večeras će ugostiti kolege iz Makedonije, rezidente kluba Epicentar. Ovaj klub je za veoma kratko vreme postao sinonim andergaunda na mapi regionalne klupske scene, a domaća publika će večeras imati priliku da čuje njegove predstavnike DJ-eve Ana Malo, Baloski, Alex Acid i Apostolski.

Featured Photo: Marko Obradović Edge