Treće festivalsko jutro dočekano uz nenadmašni duo Pan-Pot

Večeras čak deset svetski poznatih izvođača na Heineken Lovefestu

464
Lovefest 2018 recenzija Fire Stage Dan 3

Treću festivalsku noć na Heineken Lovefestu obeležilo je zapravo JUTRO! Sunčana Vrnjačka Banja dočekala je 5. avgust uz hiljade nasmejanih lica, koji su ispred bina đuskali do poslednjeg takta.

Miljenici domaće publike dvojac Pan-Pot, uprkos svojim dobro poznatim tonovima, uspeli su da ponovo iznenade iskusne klabere i osvoje još veći broj poštovalaca njihovog zvuka. Valentino Kanzyani je opet pokazao zašto je i treću deceniju za redom i dalje jedan od slušanijih izvođača u regionu.

Pan-Pot LIVE set opening 🔥

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Samstag, 4. August 2018

Magično jutro na Ultra Energy Stage-u
Ultra Energy Stage dobro poznat po svom andergraund zvuku, blistao je punim sjajem uz više nego iskusna imena svetske andergraund scene. Glenn Underground i Tama Sumo kao pravi muzički znalci očarali su čak i one koji su znali šta od njih mogu da očekuju, a zabava je trajala čak do deset ujutro uz poseban odabir najfinijih tonova iz muzičke kolekcije Marka Milosavljevića i Subotića.

Lovefest 2018 recenzija Ultra Energy Stge Dan 3
Ultra Energy Stge @ Lovefest 2018 (Dan III) | Photo: Dražen Žigić

Smirnoff Blow Stage u popularnim tonovima mikro house-a
Pretposlednje veče festivala ljubavi na Smirnoff Blow Stage-u obeleženo je najvećim predstavnicima rumunskog andergraund zvuka. Sve popularniji mikro house zvuk koja se širio binom iz setova izvođača Priku, Praslea i Cezar zaustavljao je i klabere u prolazu, koji su se potom zadržali tu do ranih jutarnjih časova.

Lovefest 2018 recenzija Blow Stage Dan 3
Blow Stage @ Lovefest 2018 (Dan 3) | Photo: Boško Bunuševac

Večeras najvatrenije zatvaranje uz deset najvećih imena
U noći zatvaranja dvanaestog Heineken Lovefest izdanja, Fire, Energy i Blow bina predstaviće čak deset headlinera među kojima su najaktuelnija imena svetske elektronske muzičke scene. Seth Troxler, Loco Dice, Mind Against i Jackmaster svojim vatrenim nastupima ispratiće poslednje veče Fire bine, Ultra Energy Stage zatvoriće Gerd Janson, Prosumer i Dan Shake, a četvorodnevna završnica Smirnoff Blow bine pripada majstorima svog zanata Davide Squillace b2b Butch, Leon i George Fitzgerald, dok će najmanja bina na svetu, 99 Stage biti u muzičkim tonovima rezidenata novosadskog andergraund kluba Tunnel. Celokupnim line up-om poslednje večeri, Lovefest se potrudio da svaki od ljubitelja elektronske muzike pronađe mesto za sebe na jednoj od četiri bine noćnog programa ovogodišnjeg festivala ljubavi.

Featured Photo: Marko Obradović Edge