Završeno dvanaesto izdanje Heineken Lovefesta

Legendarni Seth Troxler zatvorio festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji

625
Lovefest 2018 recenzija Fire Stage vatromet

Sinoćnim nastupima nekih od najtraženijih imena svetskog klabinga zatvoreno je dvanaesto izdanje Heineken Lovefesta, a Srbija ponovo može da se pohvali festivalom, koji je i ove godine kvalitetnim muzičkim programom stao rame uz rame sa brojnim eminentnim evropskim događajima.

Seth Troxler, Loco Dice i Jackmaster magični trojac na Fire bini
U neprikosnovenim setovima poslednje večeri teško je izdvojiti bilo koji, a zatvaranje Fire bine koje je pripalo Seth Troxleru, dugo će se prepričavati među klabing publikom. Ultra Energy bina ponovo je zatvorena u prepodnevnim časovima sa punim podijumom ljubitelja istančanog andergraund zvuka, a Smirnoff Blow Stage je posle odličnih setova Davide Squillacea b2b Butch i Leona, Dejan Milićević zatvorio baš onako kako njemu i dolikuje.

Seth Troxler LIVE 💃🏻🕺 “OPEN YOUR EYES” 👀

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Sonntag, 5. August 2018

Ultra Energy Stage ponovo dočekao magično jutro
Na bini koja već godinama tradicionalno predstavlja samo najbolje što svetski muzički krem andergaunda ima da ponudi i sinoć su nastupili izvođači, koji su opravdali očekivanja publike. Posle neverovatnog nastupa na Belom Dvoru u okviru događaja Lovefest Court, ponovo je došao Dan Shake. Posle njega nastupio je Gerd Janson, a onda je na binu stupio neprikosnoveni Prosumer. Publika je poslednje zvuke muzike u Vrnjačkoj Banji dočekala uz Nikolu Vemića i italijanskog DJ-a Samuele Pagliai sa kojim Vemić deli istu strast prema muzici i pločama, koje su i ovog puta rastopile masu.

Lovefest 2018 jutro

Green Velvet 15. septembra u Beogradu
Lovefest ne planira da uspori i najbolji dokaz tome su čak četiri događaja najavljena za predstojeću zimsku sezonu. Prvi u nizu je nastup Green Velveta, koga će beogradska publika konačno imati priliku da čuje 15. septembra u Hangaru luke Beograd. Ulaznice se već mogu naći u prodaji na www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa.

Featured Photo: Ivan Miladinović