Moondance 2018: Drugo veče u znaku Dystopiana!

Dystopian zvuk obeležio drugo veče Moondance Festivala!

308
Rødhåd Moondance Festival 2018

Drugo veče Moondance festivala elektronske muzike organizovano je u saradnji sa jednim od vodećih elektronskih brendova koji uključuje produkcijsku kuću, booking agenciju i izvođače. Dystopian ekipa po prvi put je nastupila na Moondanceu i predstavila njegove najbolje članove (Rødhåd, Monoloc i Radio Slave).

Ništa manje vredno pomena nisu ni nastupi DJ imena iz regiona Avoid, Forest People, Ivan Komlinović Live i Filip Xavi koji su odadili savršen uvod za Dystopian veče. Publika je sa nestrpljenjem čekala nastup Rødhåda koji je svojim umećem za DJ pultom dokazao zašto se godinama nalazi na samom vrhu.

Moondance Festival 2018 Rødhåd
Rødhåd @ Moondance Festival 2018

Ljubitelje pravog tehno zvuka koji su se sinoć okupili na trogirskoj kuli Kamerlengo oduševio je i set čuveng berlinskog DJ i producenta koji se jedinsvenim stilom nametnuo kao jedan od takođe trenutno vodećih techno umetnika. Radio Slave radio je do ranih jutarnjih časova, a za najizdržljivije organizovan je i after party.

Monoloc Moondance Festival 2018
Monoloc @ Moondance Festival 2018

Drugo veče Moondancea posetili su brojni posetioci iz regiona koji pored trodnevnog uživanja u vrhunskoj muzici imaju priliku da učestvuju na raznim radionicama i prezentacijama. Finalno veče Moondancea biće održano večeras, 11. avgusta u saradnji sa čuvenim berlinskim klubom Tresor koji dovodi Handmadea, K–Hand, Jonasa Koppa i The Analogue Cops Live.

Karte za poslednje festivalsko veče koštaju 130 KN (oko 18 evra), a mogu se nabaviti na ulazu u festival ili putem sajta Ticketshop.hr, kao i u svim radnjama Ticketshopa.