Peter Portman’s Birthday Bash ovog petka u Barutani

646
Peter Portman Birthday Barutana 2018

Petak, 17. avgust rezervisan je za dobar vibe i rođendansko slavlje, uz posebno odabran Line Up najaktuelnijih beogradskih DJ-eva, u selekciji Peter Portman-a.

Za one koji ne znaju, ili nisu imali prilike da prisustvuju do sada, “Peter Portman’s Birthday Bash” je party sa višegodišnjom tradicijom i reputacijom najvrelijeg letnjeg dešavanja u avgustu, a ove godine se prvi put održava u Barutani. Posle brojnih festivala širom Srbije, u jeku letnje sezone, imaćete prilike da čujete pravu muzičku fuziju od house-a do deep-a, od progressive-a ka techno-u do ranih jutarnjih časova, kroz koju će vas povesti Manton, mladi, perspektivni DJ i producent, M.U.T.O.R jedan od prvih rezidenta Beat ekipe, Inglorius Bastards najavljeni četverac koji čine: Pion, pravi veteran i umetnik koga kolege, na prvom mestu, cene kao muzičkog genija, Mancha & MarkPanic, energični dvojac dobro poznat publici po svom projektu “Belgrade After Hours”, Teo Trunk najmlađi predstavnik Beat ekipe, jedan od finalista “Beat Talents” takmičenja i za kraj Peter Portman, miljenik publike i slavljenik, domaći je predstavnik Burn Residency Ibiza takmičenja.

Ulaz je slobodan do ponoći, dok je nakon toga cena karte 500 rsd. Dobrodošli!

Peter Portman Birthday Bash!

Peter Portman birthday bash!Petak, 17. avgust @ Barutana Lineup: MantonM.U.T.O.RInglorious Bastards (special 4xb2b set)+Special GuestVidimo se!

Gepostet von Barutana am Montag, 13. August 2018

Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu, ostavši napola u starom i zakoračivsi napola u novi zvuk. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh. Vrteći smelo on uvek iznenađuje publiku na podijumu i istovremeno ih čini zadovoljnim, zahvaljujući pažljivom odabiru house i techno muzike, koja objedinjuje svetsku kulturu kroz nezaboravni zvuk i melodiju.

MarkPanic svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance DJ. Oprobavši se u raznovrsnim muzičkim pravcima, iskusno se poigrava sa najrazličitijim žanrovima. Njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti techno, tech house i deep house, ukomponovano sa ukusom, kroz zavidnu tehniku miksovanja. U svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupao je po svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje, a u više navrata nastupao je na velikim festivalima u Srbiji i regionu.

Mancha je iskusni beogradski DJ koji već dugi niz godina maestralno diriguje underground klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat “Belgrade Afterhours”, koji je trenutno najposećeniji After Party koncept u Beogradu. DJ-ingom je počeo da se bavi davne 2002. godine, započevši svoju karijeru prvim rezidenturama u klubovima “Akademija”, “Kuća” i “Incognito”, puštajući techno. Od tada je puštao muziku u svim vodećim klubovima u Beogradu, zemlji i regionu. Od 2010. godine objavljuje muziku za etikete “Freshin”, “A Must Have” i “Mirabilis” i “Mad Mole Music”, dok njegove trake puštaju i podržavaju mnogi izvođači na domaćoj i evropskoj underground sceni. Muzika koju producira i pušta varira od deep house, preko house do techno zvuka.

Teo Trunk je projekat iz Beograda iza koga stoji mladi DJ i producent Božidar Surla, na sceni prisutan od 2015. godine. Najmladji je finalista “Beat Talents” takmičenja, sada i resident Beat organizacaije. Njegov zvuk karakteriše eklektičan spoj house i techno žanrova, sa kojim eksperimentiše u svojim setovima i daje im potpuno novi oblik i formu. Zbog te raznovrsnosti dobija priliku da nastupa rame uz rame sa velikanima svetske elketronske scene poput Nicole Moudaber, Luigi Madonna, Brigado Crew, Detlef, Marino Canal, Erik Volta, Just2,…

DJ Dovla aka Pion radi kao DJ od 2002. godine, a produkcijom se bavi od 2000. godine. 2005. godine pokreće solo projekat pod nazivom “Pion” usmeren ka progressive zvuku. Iza sebe ima nekoliko desetina izdanja različitih žanrova; od deep house-a do progressive trance-a. Sarađuje sa nekoliko poznatih domaćih i inostranih autora. Pion je do sada nastupao u kultnim alternativnim klubovima u gradu, kao i na festivalima u zemlji i inostranstvu.

M.U.T.O.R je preko 18. godina je na beogradskoj sceni pod raznim pseudonimima. Muzika koju možete čuti u njegovim setovima uvek ima groov koji pokreće ljude da đuskaju. Uglavnom mu se setovi baziraju na deep i tech house-u. Radio je u gotovo svim beogradskim klubovima, kao i po odličnim žurkama na nekim od naših najvećih festivala “Exit”, “Dance4Life”, “Hills Up”, “Forest Fest”,… Takođe, imao je nastupe i sa svetskim DJ-evima – Sebastian Leger, Danism, Darren Emerson, Kydus, Blacksoul, Thyladomid, Undercatt, Alton Miller, kao i sa većinom domaćih producenata, Gramophonedzie, Pookie, Mark Funk, Ilija Djoković, Shoxy, Marko Milosavljević,… Od 2012. godine postaje rezident u klubu “Beat”, koji je danas poznat i kao “Sunday Beat”.

Manton je mladi talenat koji već ima atraktivan produkcijski portfolio, sa numerama punim atmosferičnih ideja, koje Manton konstantno istražuje. Između ostalih, zahvalne muzičke etikete za njegov rad su: “Society Music Recordings”, “Synchronic Recordings”, “SMR Underground”, “Patent Skillz” i “Tauten”. Što više slušate muziku od ovog momka, uvidećete da je muzička širina u velikoj meri prisutna, a raspolaganje veštinama takođe široko. Ono što zapravo potvrđuje dosadašnji trud Manton-a se može čuti u njegovom miksu za Mixmag Adria, pod nazivom “Morning Bang”, gde je akcenat bačen na percipiranje zvukova koji se mogu čuti na “žurci posle žurke” iliti afteru.