Diže se #FAMA – novo poglavlje klabinga počinje 4. oktobra

935

Muzika, umetnost, ambijent, perfomance, hrana – sve ovo ima FAMA koja počinje svoju drugu sezonu 4. oktobra u renoviranom klubu Ben Akiba. Zamišljena tako da sva čula probudi FAMA je nastala kao koncept Ritual Records etikete koja promoviše zvuk Srbije u elektronskom stilu. No, na samoj FAMI do sad smo mogli da čujemo i orientalne zvuke, zvuke Afrike i druge razne svetske etno muzike.

Kako FAMA ne želi da bude još jedna žurka u moru istih zato ljudi iza ovog koncepta su uspeli da animiraju lokalne i strane klabere sa raznim perfomansima gde su se kombinovali slikarstvo, film, pozorišni momenti, pinjate, FAMA okviri i ostale druge zanimljivosti.

U 2 sobe, gostovaće 6 DJ-eva od kojih će specijalan gost biti crnogorski DJ i producent – Lèrr izdavajući svoj zvuk za etikete kao što su Leveldva, Serafin Audio Imprint, Pipe & Pochet, Ready Mix Records i domaći Ritual Records. Uz njega gostovaće Peter Portman kao Petru.-, Tebra, Tinik, Rudhaman i Calavera Manya.

Žurka počinje u 22h i trajaće do ranih jutarnjih sati, a kako bi svoje mesto osigurali na FAMI – najbolje je da rezervišete svoje mesto putem telefona 064/199-64-90 ili preko socijalnih Ritual Records kanala. Za više informacije posetite event ovde.

Ritual Records @ Facebook
Ritual Records @ Bandcamp
Ritual Records @ SoundCloud