Filthy Kid & Miloš Vujović izdali “Code“ EP za “Reload Records”

422
Miloš Vujović Filthy Kid

Poznati španski lejbl “Reload Records” objavio je novi zajednički EP naših producenata koji se potpisuju kao Filthy Kid i Miloš Vujović. Filthy je već ranije izdavao na Reload-u, a Miloš je “probio led” u avgustu na “Reload Black” sub lejblu sa trakom “Dstryr” koja je odlično prošla, i time su poznati producenti i vlasnici lejbla, The Yellowheadz, odlučili da potpišu ceo EP koji sadrži dve collab trake “Code” i “R.A.” kao i jednu Miloševu originalnu traku “Triggered“.

Celo izdanje možete preslušati i kupiti na Beatport-u, kao i traku “Dstryr” na ovom linku.

Filthy Kid Miloš Vujović Code EP Reload Records
Filthy Kid & Miloš Vujović – Code EP on Reload Records

Naša dva producenta uskoro možete slušati zajedno u klubu Plastic u Beogradu, kao i u Nišu i Pančevu do kraja godine.

Filthy Kid je ljubav prema techno muzici pokazao još od malih nogu slušajući razne ploče i kompilacije koje su ostavile utisak na dalji razvoj njegove muzičke karijere. 2008. godine počinje da otkriva svet produkcije, a tek 2015. kreće sa izdanjima pod pseudonimom Filthy Kid. Nakon samo par izdanja njegove trake kreću da dobijaju pažnju od poznatijih DJ-eva, a 2016. izdaje i veliki EP za “mTechno” koji posle dva dana ulazi na Top 10 Techno izdanja na Beatport-u. Nakon toga usledila su izdanja za izdavačku kuću “Reload Black” kao i saradnja sa njegovim prijateljem D.R.N.D.Y-jem za “Renesanz”.

Početkom 2018 potpisuje Minimal EP za “Phobos” pod-label “Evil Flow”, “Natura Viva”, kao i dve trake “Substance” i “Elevate” za moćni “Phobiq”, lejbl Sasha Carrasi-a.

Kroz njegov set možete čuti varijaciju dubokog, mračnog, a i melodičnog ritma kao i dosta prljave bas linije.

Više informacija o njegovim narednim trakama i žurkama na kojima će nastupati, može se pronaći na njegovoj Facebook stranici, Beatport stranici, SoundCloud-u i Instagram profilu.

Miloš Vujović je pančevački DJ koji je na sceni preko 15 godina, a u njegovim setovima se može čuti sve od techno, preko tech house, do breakbeat zvuka. Delio je DJ pult sa velikim imenima kao što su Cristian Varela, Len Faki, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio, Sam Paganini i mnogi drugi. Pre ovog izdanja izdavao je za “Tauten”, “Sabotage Records”, “Atonal”, “Reload Records”, kao i traka na “Reload Black” lejblu.

Više informacija o Miloševim narednim trakama i žurkama na kojima će nastupati, može se pronaći na njegovoj Facebook stranici, Beatport stranici, SoundCloud-u i Instagram profilu.