Drugi po redu ECOS Fest sredinom novembra u Somboru

492
ECOS Electronic Culture Of Sombor

Electronic Culture Of Sombor ili skraćeno ECOS Fest održaće se zapravo drugi put u Somboru. Ideja se rodila još davne 2009. godine na gradskom kupalistu Strand, gde su na dve bine nastupali izvođači poput Alex Monster, Factor X, Nikola Majdanović, Danny V, Filip Fisher i mnogi drugi.

17. novembra, skoro 10 godina kasnije, ideja i želja organizatora za radom i edukacijom mladih o savremenoj elektronskoj muzici nije utihnula. Stoga, žele da vam pruže odlučnu zabavu u maloj sali Sokolskog Doma, poznatijeg kao “Partizan” uz sjajne lokalne, a opet internacionalne DJ-eve koji su svojim radom pokazali posvećenost muzici i nastupima.

ECOS Fest 2018 Sombor
ECOS Fest 2018

Jelly For The Babies i Filip Fisher, vlasnici izdavačke kuće “The Purr”, pored nastupa na ovogodišnjem EXIT festivalu, beleže i brojne nastupe u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu, ali smo ih mogli čuti i na internacionalnoj sceni u Brazilu, Južnoj Africi, Amsterdam Dance Event-u, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj.

Jelly For The Babies
Jelly For The Babies @ ECOS Fest

Uz progresivne i deep zvuke sigurni smo da će vas sjajno zagrejati za odližnu zabavu, zato se postarajte da dođete na vreme.

Filip Fisher
Filip Fisher @ ECOS Fest

Tijana Kabić princeza vojvođanskog deep-a, krajem 2010. je postala resident DJ somborske organizacije “Touch Radio”, a vojvođanska clubbing scena dobija novo muzičko ime traženo u celoj Srbiji, a i šire! Do sada je svoje deep tech i minimalne ritmove nosila skroz do Italije, Malte, Hrvatske i Makedonije, a nastupala uz imena kao što su Marko Nastić, Lea Dobričić, Someone Else, East End Dubs, Nastia, Archie Hamilton, Petar Dundov, Deborah De Luca, Nusha i mnogi drugi. Sigurni smo da vas ni ovaj put nece ostaviti ravnodušnim na dancefloor-u.

Tijana Kabić ECOS Fest
Tijana Kabić @ ECOS Fest

Goya i Runy (CMOK) koji su, kako u narodu kažu, muzički magovi, dobro su poznati domaćoj publici svojim brojnim nastupima na Potoku u Crvenki, EXIT festivalu, Lovefest-u, Green Love festivalu, Revolution Festivalu (Temišvar), Budmpešti, Novom Sadu, Beogradu, Adi Bojani i šire se kao groznica svojim magičnim setovima do kasnih jutarnjih časova sa deep i minimalnim ritmovima koje možete čuti samo u njihovim b2b setovima.

Goya ECOS Fest
Goya @ ECOS Fest

Kao šlag na tortu, njih smo ostavili za sam kraj našeg druženja.

Runy ECOS Fest
Runy @ ECOS Fest

Timetable:
21h-00h Jelly For The Babies b2b Filip Fisher
00h-02h Tijana Kabić
02h-End Runy b2b Goya

Naravno da to nije kraj, računali smo i na one najhrabrije, one koji vole da dočekaju jutro uz svoje omiljene zvuke na PIK-u. Za vas smo pripremili after gde će nastupiti Rumpelstiltskin i NRB.

Regularne karte će se prodavati u fazama i to: Faza I 290 dinara za 100 najbržih i te karte će važiti do 23h; Faza II 390 dinara; Faza III (ulaz) 490 dinara. Broj karata je ograničen na 500. Takođe u prodaji su i VIP karte po ceni od 790 dinara, a obuhvataju fan pit + backstage, rezervaciju visokih stolova, brzi ulaz na žurku i ulaz na after.

ECOS @Facebook

Facebook Event