Tyree Cooper na Electric Halloween Festivalu!

336
Electric Halloween

Electric Halloween, najveće i najstrašnije okupljanje zombija u regionu, u organizaciji Moondance Festivala, u svom novom izdanju najavljuje bogati line up, jezivu koreografiju i mračnu scenografiju uz mnogo strašnih acid house & acid techno zvukova!

U klubu sa najvišim produkcijskim standardima u Hrvatskoj, iskustvo Electric Halloweena je doseglo novu dimenziju. Maske i kostimi se već mesecima pažljivo pripremaju, a to će se videti u noći punoj zombija, veštica, vampira i drugih kreatura izašlih iz najdubljeg undergrounda.

Electric Halloween 2018
Electric Halloween 2018

U kombinaciji sa vrhunskim DJ-evima, spektakularnom scenografijom i kostimografijom, kao i acid zvukom, Electric Halloween je postao vodeći događaj takvog tipa u regionu za koji se traži karta više.

Electric Halloween 2018: TYREE COOPER, APRIL, BORGIE, DJ JOCK, EDY C, PERO FULLHOUSE

ELECTRIC HALLOWEEN 2018:TYREE COOPER, APRIL, BORGIE, DJ JOCK, EDY C, PERO FULLHOUSENabavi kartu sa 20% POPUSTA (80kn do ponedjeljka) Na vratima će biti 100kn.Ne zaboravite i masku, biti će nekih nagrada.EVENT LINK: https://bit.ly/2Na7Cwh KARTE: https://goo.gl/ycWGpu (online ili Croatia Records, Dancing Bear, Cro Fan Shop, TISAK media City Centar)FAN PAGE: www.electric-halloween.com

Gepostet von Electric Halloween 2018 am Dienstag, 16. Oktober 2018

U noći sa 31.10. na 01.11. u splitskom klubu Central, misu za elektro zombije predvodiće Tyree Cooper, pionir acid house-a, legendarni DJ iz Čikaga koji je učestvovao u ranom formiranju House pokreta.

Tyree je bio aktivni učesnik formiranja muzike koja je osvojila svet. U karijeri je upisao preko 80 izdanja, za izdavačke kuće kao što su “Dance Mania”, “Ovum”, “Compost” i “Clone”, ostavivši dubok trag na dance scenu današnjice.

Tyree Cooper Electric Halloween
Tyree Cooper @ Electric Halloween

Iz srca bosanskohercegovačkog underground clubbinga na Halloween dolazi Borgie. Sarajevski tehničar, DJ, producent, vlasnik dva imprinta, “Adriatiko” i “Psihometron Records”. Izdavao je za “Electronic Emergencies”, “Oscilator”, “Dostonos”, “Crobot-Muzik”. Specijalno za premijerni nastup u Splitu priprema ultra mračni set.

April pravog imena Milica Kulić dolazi iz Banja Luke i pušta sve što ima veze sa acid-om. Kao dugogogišnja novinarka koja je izvještavala sa mnogih partija, na istima se zaljubila u elektroniku, te je svoj DJ put započela 2015. godine. Svoje bogato iskustvo odlučila je pretvoriti u zvučne talase koje će po prvi put čuti splitska publika.

Edy C, neumorni DJ, producent, vlasnik etikete i promoter, oblikovao je današnju šibensku techno scenu. Brojne događaje koje je organizovao krunisao je projektom Vojarna koji privlači hiljade partijanera iz cijele regije.

DJ Jock je dobitnik prošlogodišnje nagrade Ambasador za najboljeg DJ-a iz Hrvatske, te predstavlja jednog od najvećih potencijala hrvatske scene. Izdaje za prestižne svetske etikete, a njegove stvari vrte najpoznatiji svetski DJ-evi.

Pero Fullhouse aka Skeptik kao domaćin večeri priprema specijalni vinyl acid house set iz njegove bogate kolekcije.

Ulaznice za Electric Halloween u pretprodaji sa popustom od 20% možete pronaći putem sajta Ticketshop ili na prodajnim mestima Ticketshopa. Ulaznice će na dan eventa koštati 100 kuna (oko 13.5 evra).