Boris Brejcha još jednom pokazao da klub ne čini prostor, nego energija!

375
Topljenje Boris Brejcha Showcase Hangar

Topljenje koje se održalo uz podršku Heinekena – Boris Brejcha Showcase je okupio preko 5.000 klabera iz svih krajeva Srbije, ali i regiona, dokazujući još jednom da je nakon prvog dolaska postao i ostao njihov miljenik. Njegova neverovatna energija proizvela je ono što se zaista retko može doživeti.

Topljenje Boris Brejcha Hangar
Boris Brejcha @ Hangar

Veliki Hangar se transformisao u prisnu atmosferu džinovskog kluba, u kom je teško bilo pronaći ljude koji se nisu njihali uz snažne bitove Borisove muzike. Vizuelne projekcije i 3D svetlosni efekti bili su veoma senzacionalni, ali raspoređeni tako da nisu odvraćali pažnju nego upotpunjavali audiovizuelnu celinu.

Topljenje Boris Brejcha Deniz Bul Ann Clue Hangar
Topljenje w/ Boris Brejcha, Deniz Bul & Ann Clue @ Hangar

Svakako ne treba zaboraviti Borisove saborce, takođe predstavnike “Fckng Serious” etikete, Deniz Bula koji je majstorski zagrejao publiku uz po koji hit, čisto da razgali emocije i Ann Clue, bez koje se ovaj Showcase ne bi mogao ni zamisliti, jer je upravo ona od samog početka bila Borisova podrška i predivno je videti da je i danas deo njegovog “Roadtrip-a”.

Grotto recenziju događaja možete pročitati klikom ovde.

Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom poverenju i podršci. Sledeća stanica je Open Air Event u junu, a više informacija o ovom događaju uskoro!

Fotke: Marko Obradović Edge