Oscillate invites Sugar Lobby ovog petka u DOT

Predvodnici Oscillate muzičkog koncepta – Timmy Mendeljejev i Cwtch ugostiće ovog petka u klubu DOT istaknutu damu underground techno-a – Sugar Lobby i osamnaestogodišnjeg zaljubljenika u tvrđi zvuk – Boška Radivojevića.

Oscillate žurke karakteriše tvrđi zvuk i hipnotišući vizuelni identitet. Ovaj dvojac je za DJ pultom od 2011. godine, a njihova muzika u kojoj dominiraju i svetlo i mrak je fuzija UK techno-a i industrial-a, dok s vremena na vreme eksperimentišu sa dub techno-om. Osciliraju oko „sredine“ ambiciozno istražujući ekstreme.

Oscillate Sugar Lobby DOT
Oscillate invites Sugar Lobby @ DOT

Cwtch je jedan od onih iskrenih i pažljivih selektora muzike, ali i strastveni kolekcionar ploča. Trudi se da stalno unapređuje svoju muzičku zbirku, kako bi uvek pokazao nešto novo svojim slušaocima i na taj način se istakao na lokalnoj sceni.

Pored DJ-inga, Oscillate duo bavi se i produkcijom. Cwtch je u tandemu sa Cherry Mind-om izdavao muziku za „Pata Pata Recordings“ i „Robotica Records“, dok Timmy-jev produkcijski portfolio sadrži izdanja koja se mogu naći na „District9 Recordings“ etiketi i srpskom „Tauten“ lejblu.

Sugar Lobby je umetnički pseudonim Slađane Ćirjak kroz koji ona proživljava svoju ljubav prema techno-u. Njen jedinstveni stil miksanja je rezultat emocije i decenijskog iskustva na klupskoj sceni. Njeni setovi su mračni, upečatljivi, hipnotički i dinamični, a inspirisani zvukom izdavačkih kuća poput „Polegroup“, „Token“ i „Gynoid Audio“.

Pročitajte Sugar Lobby Grotto intervju klikom ovde

Sugar Lobby je nastupala po klubovima i festivalima u Švajcarskoj, Nemačkoj, Holandiji, Poljskoj i drugim zemljama Jugoistočne Evrope, kao i u regionu, delivši pult sa izvođačima kao što su: Truss, Ellen Allien, Karenn, Rebekah, UVB, Jeff Mills, Jay Clarke, Marcus Worgull, Lewis Fautzi i mnogi drugi. Njena izdanja našla su se na lejblovima „Organism“, „Nightmare Factory Records“, „Induxtriall Records“, „RCR Black Limited“, „Tauten“. Ovog petka, Sugar Lobby nas vodi kroz beskompromisni underground techno koji je postao deo njene ličnosti i njenog života.

Facebook Event

Prethodni tekstHFM i Polygon.msc vas pozivaju na Perc techno putovanje
Sledeći tekstBoris Brejcha još jednom pokazao da klub ne čini prostor, nego energija!