Micro House talenat vlf ovog petka u klubu DOT

165
vlf

Organizacija sotsu u saradnji sa klubom DOT, ovog petka (14.12) ugostiće vlf-a, DJ-a i producenta iz Temišvara, jednog od talenata u usponu rumunske Micro House scene, posebnog pravca koji je poslednjih godina osvojio domaću klupsku publiku. Kao domaća podrška pridružiće mu se Milovan Stojanović, jedna od ključnih figura beogradske underground scene.

vlf Milovan Stojanović DOT
vlf & Milovan Stojanović @ DOT

Valentin Florea poznatiji kao vlf (very low frequency) svojim imenom želi da istakne niske, naglašene i potisnute frekvencije uobičajne za micro house zvuk kakav on neguje. Rezident je Bipolar-a, jedne od pionira underground party platformi u Rumuniji. Njegova izdanja mogu se naći na lejblovima kao što su “Conceptual Records”, “Vandalism Musique”, “Vivus Records” i “Auroom”.

Milovan Stojanović je introvertni stvaralac sa fokusom na muzičku produkciju. U stalnoj potrazi za novim i autentičnim zvukom, trudi se da ostavi trag kroz žanrove poput minimal i micro house-a. Muzički pravci koje propagira mogu se čuti na njegovim izdanjima potpisanim za srpski “brosh” i slovenački “Kanja Records”. Milovan je nastupao po raznim beogradskim klubovima, kao i na najvećim festivalima u zemlji – EXIT-u i Lovefest-u. Kada se nađe za DJ pultom, njegovi setovi odišu prepoznatljivim izborom muzike, savršenom tehnikom miksanja i energičnim odnosom sa publikom.

Organizacija sotsu osnovana je 2013. godine, sa konceptom promocije srpske underground muzičke scene van granica Srbije – od Moskve, preko Londona, Berlina i Praga, do Kazahstana i Šangaja. Inspirisani mišlju da spoje kulture Istoka i Zapada, sotsu izdanja i artisti često eksperimentišu sa muzičkim žanrovima, savršeno miksajući minimal i deep/tech zvuk sa nagoveštajima orijentalnog groove-a.

Ulaznice se mogu nabaviti po pretprodajnoj ceni od 300 din na ovom linku.